Ana Sayfa Apple Nisan ayında tanıtılacak MacBook Air modelinin beş özelliği belli oldu!

Nisan ayında tanıtılacak MacBook Air modelinin beş özelliği belli oldu!

4

Kıdemli ekran analist Ross Young, Apple’ın nisan ayında M2 işlemcili ve 15 inç büyüklüğünde yeni bir MacBook Air tanıtacağını belirtiyor. Hatta ünlü analist, gücünü M2 işlemciden alacak 15 inç boyutunda olacak MacBook Air modelinin sahip olacağı özellikleri de açıkladı. Peki, yeni üyeden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

M2 işlemcili MacBook Air, Wi-Fi 6 destekleyecek!

Apple’ın nisan ayında tanıtılması beklenen MacBook Air modeli, gücünü M2 işlemciden alacak. M2 işlemci, M1’e göre yüzde 18 daha hızlı, yüzde 35 daha iyi grafik birimi ve yüzde 40 daha iyi Neural Engine sunuyor.

Yeni işlemci, güç yanında ek olarak 15.5 inç büyüklüğündeki ekrana sahip olacak. Ek olarak da klasik bir LCD ile görücüye çıkacak. Öte yandan bu dizüstü bilgisayar, pil ömrü yönünden de alıcılarını mutlu edecek. Ross Young, M2 işlemcili 15 inç MacBook Air’in 20 saatten fazla çalışma süresi sunacağını belirtiyor.

iPhone 15 Plus tasarımı sızdırıldı: Dinamik Ada göründü!

Taşınabilir bilgisayarın en önemli özelliklerden biri de Wi-Fi 6 bağlantısını desteklemesi olacak. Model ek olarak bir de Bluetooth 5.3 bağlantısını da destekleyecek. MacBook bu sayede daha iyi ses kalitesi ve daha iyi pil ömrünü de alıcılarına sunmuş olacak.

Analist Ross Young, yeni çıkacak MacBook Air teknik özellikleri için bu detayları verdi. Young, ekran boyutu ya da fiyat etiketi dışında ek bir açıklama yapmadı.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni MacBook Air’in fiyat etiketi nasıl olur? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


4 Yorumlar

  1. sms onay, mobil onay, telefon onay, fake numara alma, sanal numara alma, fake numara, 90 numara onay, Whatsapp mobil onay, Telegram mobil onay, Papara mobil onay, Tinder sms onay, getir sms onay, Türkiye whatsapp mobil onay https://smsonayla.co

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz