Ana Sayfa Apple Apple’dan yeni renk iPhone 14 geliyor!

Apple’dan yeni renk iPhone 14 geliyor!

0

Apple, geçen yıl eylül ayında yaptığı etkinlikte iPhone 14 serisini tanıttı. Firma, gelecek eylül ayında da iPhone 15 serisini tanıtmak için hazırlanıyor. Fakat bundan önce şirket, iPhone 14 modeli için yeni bir renk seçeneği sunacak. Peki, bu renk hangisi? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Yeni iPhone 14, sarı renk seçeneğinde olacak!

Bugün Çin’li sosyal medya platformu Weibo’da ortaya çıkan haberlere göre Apple, sarı renk iPhone 14 ve iPhone 14 Plus sunacak. Ne zaman çıkacağı tam olarak belli olmasa da bahar rengi konseptinde olacağı için yaz gelmeden kısa süre önce sunulması bekleniyor.

Teknoloji devi Apple, geçen sene de iPhone 13 ve iPhone 13 Pro modeli için aynısını yaptı. Firma, geçen yıl Nisan ayında modellerin orman yeşili olarak yeni renk seçeneğini alıcılarla buluşturdu.

Foxconn’dan yeni iPhone fabrikası için milyon dolarlık yatırım!

Apple, sarı rengini en son iPhone 11 modelinde kullanmıştı. Daha sonradan modellerinde daha çok koyu renkler tercih etti. Fakat iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modellerinde ne tarz bir sarının geleceği şimdilik belirsiz. Bahar konseptinde olacağı için açık tonlarda bir sarı gelebilir.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple, iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modelinde hangi tonda sarı kullanmalı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz