Ana Sayfa Apple Samsung’dan önce Apple getiriyor: iPhone 15 Pro Max ekranı ortaya çıktı!

Samsung’dan önce Apple getiriyor: iPhone 15 Pro Max ekranı ortaya çıktı!

0

Apple her yıl olduğu gibi 2023’te de yeni akıllı telefonlarını eylül ayında tanıtacak. Bu cihazların çıkış tarihleri yaklaştıkça her geçen gün daha fazla sızıntı göremeye başlıyoruz. Son olarak iPhone 15 Pro Max modelinde kullanılacak ekranlar ortaya çıktı. Serinin diğer versiyonları için de olumlu gelişmeler mevcut.

iPhone 15 Pro Max, Samsung UDR 2000 OLED panellerini kullanacak!

iPhone 15 serisi Apple’da bu zamana kadar gördüğümüz en çok sızıntıya ev sahipliği yapıyor. Olası modeller, ekranlar, kameralar, işlemciler hatta bataryasına kadar birçok veri mevcut. Fakat bugün gün yüzüne çıkan bir detay birçok analisti şaşırtmayı başardı. Zira Apple, Samsung’un yeni ekranlarını dünyada ilk kullanan olacak.

iPhone 15 Pro Max

Samsung geçtiğimiz ocak ayının ilk haftasında düzenlenen CES23 teknoloji fuarında yeni UDR 2000 serisi akıllı telefon panellerini tanıttı. 2000 bit parlaklığı standart olarak destekleyen bu paneller, bugüne kadar akıllı telefonlarda gördüğümüz en net görüntüyü bize sunuyor. Fakat ilginç bir şekilde Samsung, Galaxy S23 Ultra’da kullanmadı.

Apple’dan yeni renk iPhone 14 geliyor!

Tabii bunun en büyük nedeni satışa çıkacak cihazların en az 1 yıl öncesinden geliştirilmeye başlanması olabilir. Zira bu panelin tanıtımından yalnızca 24 gün sonra Galaxy S23 serisi tanıtıldı. Bu da Apple’ın şansına olacak ki Samsung’un son teknoloji panellerini dünyada ilk kullanan olabilecek.

Buna ek olarak, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ın yeni ekranları canlı görüntülendi. Artık serinin tüm modellerinde Dinamik Ada göreceğiz. Fakat kullanacakları paneller Pro’larda olduğu gibi yüksek tazeleme hızını desteklemeyecek. Yani 60 Hz olarak kalacak. Ancak tasarım olarak artık ön taraftan birebir aynı olacaklar.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz