Ana Sayfa Apple iPhone’un Canlı Etkinler özelliği, bir uygulamayı daha destekleyecek

iPhone’un Canlı Etkinler özelliği, bir uygulamayı daha destekleyecek

0

Apple, iPhone 14 Pro modellerine Dinamik Ada ekledi. Ardından da iOS güncellemesiyle birlikte Canlı Etkinlikler’i Dinamik Ada için entegre etti. Fakat bu ikisinin de henüz çok yeni olması nedeniyle her uygulama tarafından desteklenmiyor. Bugün ortaya çıkan haberlere göre popüler spor uygulaması MLB, artık Canlı Etkinlikler özelliğini destekleyecek.

MLB, Canlı Etkinlikler ile anlık bilgi verecek

Bugün ortaya çıkan haberlere göre popüler spor uygulaması MLB, artık Canlı Etkinlikler’i destekleyecek. Bu sayede iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max kullanıcıları, anlık olarak ekrandan maçları takip edecek.

temsili

Fakat belirtmek gerekiyor ki bir maçı MLB uygulaması Canlı Etkinlikler üzerinden takip etmek için yapılması gereken ayarlar var. Bununla ilgili en çok dikkat edilmesi gerekenler ise şu şekilde ilerliyor:

Apple’ın tanıtacağı dokunmatik ekranlı MacBook için yeni detaylar belli oldu!

  • İzlenecek maçın takımının MLB uygulamasından favorilere eklenmesi
  • Her maç öncesinden Canlı Etkinler’i etkinleştirmek

Bunu yapmak için MLB uygulamasının Puanlar bölümüne girip Parça tuşuna tıklamak gerekiyor.

Öte yandan Apple’ın daha önce bu özellikle ilgili belirttiği gibi çok fazla güç gerektiriyor. Yani Canlı Etkinlikler’i Dinamik Ada için etkinleştirildiği durumda hızlı bir şekilde pili düşürecek. Son olarak belirtmek gerekiyor FotMob adlı uygulama da aynı şekilde Canlı Etkinler tarafından destekleniyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin Canlı Etkinlikler’i desteklemesini istediğiniz bir özellik var mı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz