Ana Sayfa Aksesuar Apple karıştı: AR gözlükler için tanıtım tarihi sorunu devam ediyor!

Apple karıştı: AR gözlükler için tanıtım tarihi sorunu devam ediyor!

0

Apple’ın uzun süredir artırılmış gerçeklik gözlük tanıtacağı biliniyor. Fakat bu durum için tamamen bir karmaşıklık söz konusu. Çünkü AR gözlükler için tanıtım tarihi sürekli olarak değişkenlik gösteriyor. Bugün ortaya çıkan haberlere göre artırılmış gerçeklik gözlük nedeniyle Apple ekibi sorun yaşıyor. Peki, bu durum için son gelişmeler neler? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple ekibi, artırılmış gerçeklik gözlük nedeniyle fikir ayrılığı yaşıyor

Financial Times raporuna göre Tim Cook ve Apple tasarım ekibi artırılmış gerçeklik gözlük tanıtım tarihi nedeniyle karşı karşıya. Apple CEO’su Tim Cook, artırılmış gerçeklik gözlüğünün en kısa süre içinde tanıtılmasını istiyor.

Tasarım ekibi ise gözlükleri tanıtmak için hala hazır olmadığını belirtiyor. Ekip, gözlüğün tam olarak hazır olması için birkaç sene daha geçmesi gerektiğini düşünüyor. Tim Cook da bu durumu kabul etmiyor.

iPhone ekran altı Face ID teknolojisi için tarih verildi!

Daha önce ortaya çıkan sızıntılara göre şirket, haziran ayında yapılacak WWDC etkinliğinde gözlükleri tanıtacak. Artırılmış gerçeklik gözlükleri, çift 4K OLED ekrana sahip olacak ve gelişmiş göz ve el izleme teknolojisine sahip olacak. Ek olarak kullanıcılar, 3D video izleyecek ve etkileşimli egzersiz de yapacak.

Teknoloji devi Apple, söz konusu ürünleri duyurduktan sonra 12 ay içinde bir milyon tane satış yapmayı planlıyor. Fakat belirtmek gerekiyor ki bu özelliklere sahip olacak gözlükler en az 3 bin dolar fiyat etiketinde satışa sunulacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz