Ana Sayfa Apple Apple’dan yeni hizmet: Tek tuşla iPhone satın almak mümkün!

Apple’dan yeni hizmet: Tek tuşla iPhone satın almak mümkün!

0

Apple, bugün tek tuşla çevrim içi olarak mağazadan iPhone satın alma hizmetini duyurdu. Bu hizmete göre müşteriler, fiziksel mağazaya gitmeden çevrim içi olarak Apple uzmanıyla görüşüp en uygun iPhone modelini satın alabilecek. Peki, bu nasıl gerçekleşecek ve Apple uzmanları başka hangi konularda yardımcı olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, çevrim içi iPhone satın alma hizmetini duyurdu!

Apple, bugün Amerika Birleşik Devletleri için geçerli olacak çevrim içi iPhone satın al hizmetini duyurdu. Bu hizmet sayesinde müşteriler, canlı bir şekilde Apple uzmanıyla canlı olarak görüşecek. Görüşme sırasında; iPhone modelleri hakkında bilgi alacak, takas tekliflerini öğrenecek ve operatör anlaşmalarını sağlayacak.

Apple uzmanı ile görüşme, Pasifik Saat dilimine göre 07.00 ile 19.00 arasında gerçekleşecek. Teknoloji devi firma, canlı olarak gerçekleşen görüşmenin güvenli olacağını belirtiyor. Apple’ın açıklamasına göre canlı olan yapılan görüşmeler, tek yönlü olacak. Yani Apple uzmanları, müşterileri göremeyecek. Fakat müşteriler, Apple uzmanlarını görecek.

Apple karıştı: AR gözlükler için tanıtım tarihi sorunu devam ediyor!

Fakat belirtmek gerekiyor ki bu hizmet, şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde mevcut. Diğer ülkelere gelip gelmeyeceği şu an için belli değil.

Apple çevrim içi mağaza başkanı Karen Rasmussen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi:

“Video Üzerinden Bir Uzmanla Alışveriş Yap ile müşterilerimiz, hangi iPhone’un kendi için en uygun olduğunu öğrenirken ekip üyelerimiz de onlarla bağlantı kurmaktan ve olağanüstü hizmet sunmaktan heyecan duyuyor.”

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye’de bu tarz bir hizmetin olsa tercih eder misiniz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz