Ana Sayfa Apple iOS 16.4: Yenilikler ve çıkış tarihi belli oldu!

iOS 16.4: Yenilikler ve çıkış tarihi belli oldu!

0

iOS 16.4 için üçüncü beta güncellemesi, geçen hafta çıktı. Firmanın yakın zaman içinde kararlı sürümü de yayınlaması bekleniyor. Bugün ortaya çıkan haberlerde iOS güncellemesi için çıkış tarihi ve gelecek yenilikler belli oldu. Peki, yeni güncelleme ne zaman çıkacak ve neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iOS 16.4 güncellemesi, Türkiye için 5G desteği sunacak

Apple, geçen hafta iOS 16.4 Beta 3 güncellemesini yayınladı. Analistlere göre gelecek hafta da kararlı sürüm yayınlanacak. Çıkış tarihi yaklaşırken güncellemenin getireceği yenilikler de belli oldu.

Apple, yeni güncellemeyle ABD’deki iPhone kullanıcıları için 5G desteği sağlayacaklarını açıkladı. Teknoloji devi şirket, iOS 16.4 güncellemesiyle 5G desteğini Türkiye için de aktif hale getirecek. Firma; gelecek güncellemeyle pembe kalp, mavi kalp, gri kalp, titreyen yüz, melek kanadı, mor sümbül ve daha birçok yeni emojiyi de bünyesine ekleyecek.

Apple’dan yeni hizmet: Tek tuşla iPhone satın almak mümkün!

Yeni sürümle birlikte Apple Müzik için birçok iyileştirmeler olacak ve uygulama içindeki simgeler değişecek. Son beta güncellemesinde de ortaya çıkan özelliğe göre beta profili paylaşım özelliği sonlanacak. Firma, bu özelliği güvenlik nedeniyle geliştirdiklerini açıkladı.

Öte yandan gelecek hafta yayınlanması beklenen kararlı sürümden önce Apple’ın bu hafta son kez beta güncellemesi yayınlaması da bekleniyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni güncelleme için beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz