Ana Sayfa Haberler Orijinal iPhone, rekor fiyata satılıyor!

Orijinal iPhone, rekor fiyata satılıyor!

0

Bugün bir açık artırmada, beklenen değeri 60 bin dolar olacak şekilde fabrikasyon jelatinleri üzerinde olan orijinal iPhone modeli satışa sunuldu. Müzayede evi, bu cihazın geçtiğimiz aylarda gördüğümüz versiyonlarından çok daha farklı olduğunu söylüyor. İşte detaylar…

Orijinal iPhone, 60 bin dolara alıcısını bekliyor!

Henüz daha orijinal ambalajı üzerinde olan bu iPhone kutusunun üzerinde “Şanslısın” yazan bir sticker daha var. Fakat Apple ya da bilinen bir satıcıya ait değil. Muhtemelen satışa çıktıktan bir süre sonra kampanya sırasında cihazın satın alındığı ve jelatini kolay yırtabilmek için eklendiği düşünülüyor.

Fakat bu cihazı özel yapan şey o sticker değil. Her ne kadar orijinal iPhone kutusunun üzerindeki ambalajda zamanla kendiliğinden yıpranmaya bağlı şekilde oluşan delikler olsa da hem kutu hem de içerisinde cihaz ve diğer aksesuarlara el değmediği X-Ray görüntüleriyle tasdiklendi.

iPhone modelleri Netflix Games kontrolcüsüne dönüşüyor!

Açık artırmada şu ana kadar cihaz için 32 bin dolara kadar teklif sunulmuş olsa da önümüzdeki günlerde tekrar sergilenmesi bekleniyor. Burada satıcının kabul edeceği teklif aralığının ise 40 bin ila 60 bin dolar arasında olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla 60 bin veren olması halinde bugüne kadar satılan en pahalı iPhone modeli olacak.

Müzayede evi tarafından yapılan açıklamada şunlar söylendi:

“Bu kutulu Apple cep telefonunu tuttuğumda, yavaş yavaş bir şeyin farkına vardım. Müşterimin sadece açılmamış bir cep telefonu değil, gerçekten benzersiz bir versiyonu var. Tıpkı Willy Wonka’nın 24 ayar altın bileti gibi”

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz