Ana Sayfa Apple Watch Apple Watch’lar için tarihin en büyük güncellemesi geliyor!

Apple Watch’lar için tarihin en büyük güncellemesi geliyor!

0

Apple’ın her yıl işletim sistemlerinin yeni sürümlerini tanıttığı ve geliştiricilerle buluştuğu Apple Worldwide Developer Conference/WWDC veya ülkemizde bilinen adıyla Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı bu sene bir değişime ev sahipliği yapacak. watchOS 10 ile Apple Watch modellerinin A’dan Z’ye her şeyi değişecek.

watchOS 10 ile Apple Watch modellerinde ne değişecek?

Apple genellikle büyük işletim sistemlerini WWDC’de duyuruyor. Bu yıl da 5 Haziran’da başlayacak etkinlikte watchOS’un güncellemelerini gösterecek. Bugün çıkan bir rapora göre ise Apple, akıllı saatlerde bugüne kadar gördüğümüz en büyük güncelleme paketini sunacak.

Bloomberg’in “Power On” bülteninde Mark Gurman, Apple Watch işletim sistemi olan watchOS hakkında önemli sızıntıları paylaştı. Bugüne kadar ki watchOS güncellemeleri genelde iyileştirmeler sunuyordu. Ancak Gurman, 2023 için farklı olacağını düşünüyor. Özellikle kullanıcı arayüzünde büyük yenilikler bekleniyor.

Israrın sonu: Apple’ın başı AB ile dertte!

Gurman’a göre, yeni tanıtılacak Apple Watch modellerinde 2024’e kadar donanım anlamında büyük yenilikler olmayacağı için watchOS 10 ile kullanıcı arayüzünde dikkate değer değişiklikler yapılacak. Hatta tüm arayüz baştan tasarlanacak.

Buna ek olarak akıllı saatlerin 10. yılı olduğu düşünüldüğünde yazılım, tasarım veya donanım alanında mutlaka çarpıcı bir değişimin gelmesi gerektiğini belirtiyor. Fakat donanım tarafında 2024’e kadar önemli eklemeler olmayacağı bilindiği için yazılım ve yeni renkler veya boyutlar gibi tasarımsal değişiklikler ön plana çıkıyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz