Ana Sayfa iPhone iPhone 15 Apple tarihinde bir ilk: O özellik yalnızca iPhone 15 Pro Max’te olacak!

Apple tarihinde bir ilk: O özellik yalnızca iPhone 15 Pro Max’te olacak!

0

Eylül ayına doğru yaklaşırken iPhone 15 serisiyle ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıkıyor. Bu yıl içinde Apple’ın dört yeni akıllı telefonu olan iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelini tanıtması bekleniyor. Tüm modeller, yeni bir tasarıma sahip olacak, ancak ekran boyutları aynı kalacak. İşte detaylar…

Apple, iPhone 15 Pro ve Pro Max kameralarını aynı yapmayacak!

Son sızıntılarda iPhone 15 Pro Max modelinin daha gelişmiş optik yakınlaştırma için yeni bir periskop lense sahip olacağı söyleniyor. Ancak tüm detayların netleşmesi için daha fazla zaman gerekiyor. Apple tahminleriyle ünlü Ming-Chi Kuo ise şimdiden iPhone 16 hakkında konuşmaya başladı.

iPhone 15

2024 yılında piyasaya sürülecek olan iPhone 16 serisinde, periskop lensin sadece Pro Max modeliyle sınırlı kalmayacağı ve Pro modelinde de yer alacağını belirtiyor. Ancak Apple’ın Samsung Galaxy S23 Ultra’nın 10x yakınlaştırmasını mı yoksa kendi 6x lensini mi tercih edeceği belirsizliğini koruyor.

Apple uydu bağlantısı yayılmaya devam ediyor: Sırada kim var?

Her durumda bu kamera 15 Pro Max modeline özel bir özellik gibi görünüyor. Peki Pro’da neden olmayacak? Kuo, Apple için donanım tedarik eden kaynaklarla yaptığı görüşmelerde, iPhone 16 Pro’nun biraz daha büyük bir ekrana sahip olacağına dair ipuçlarına ulaştığını açıklamıştı.

Ekranın büyümesi, yani boyutunun artması şirketin sadece Pro Max modeline değil, her iki modele de periskop lens eklemesine izin verecek. Zira periskop lens cihaz içerisinde birkaç kamera kadar alan kaplayabiliyor. Ek olarak, Apple’ın periskop lens konusunda Cowell ile çalışacağı söyleniyor.

Şu anda iPhone 14 Pro modeli 6.1 inçlik bir ekrana sahipken, iPhone 14 Pro Max modeli 6.7 inçlik bir ekrana sahip. Belirttiğimiz gibi iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in de aynı ekran boyutunu koruması bekleniyor. iPhone 16 serisi için yeni ekran boyutlarının ne olacağını henüz bilmiyoruz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz