Ana Sayfa Güncellemeler AirPods’a yazılım güncellemesi: Gürültü engellemede yeni soluk!

AirPods’a yazılım güncellemesi: Gürültü engellemede yeni soluk!

0

Apple, her yılın Haziran ayında yapılan Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı’nı (Apple Worldwide Developers Conference – WWDC) gerçekleştirdi. Neredeyse her yıl Airpods’un yazılım özellikleriyle ilgili yeni şeyler tanıtan şirket, bu seneyi de boş geçmedi. Yazılım anlamında çok daha güçlü şeyler sunan yeni Airpods güncellemesi detaylarını yazımızda derledik.

AirPods‘a devasa yazılım güncellemesi geliyor!

Yapılan güncellemeyle birlikte AirPods’lar artık gürültüyü çok daha iyi engelleyecek. Ayrıca ”Sohbet Farkındalığı” özelliğiyle birlikte, sohbet esnasında gürültü engelleme özelliği otomatik olarak devreye girecek. Ayrıca halihazırda dinlediğiniz müziğin sesini kısacak. Ek olarak ise AirPods artık gürültüyü algılayıp otomatik olarak gürültü engelleyiciyi aktif edebilecek.

airpods güncellemesi

Adaptative Audio ile birlikte tam aktif gürültü giderme ve şeffaflık modunun yanında ek bir seçenek olarak görünecek. Aktif olduğunda AirPods Pro, ortamınızı sürekli olarak analiz edecek ve en iyi dinleme deneyimi için aktif gürültü engellemeyi ayarlayacak. Apple daha önce ses yalıtımı konusunda epey yol kat etti. Şimdi ise bu tip yazılımsal güncellemelerle birlikte çıtayı biraz daha yukarı taşımayı amaçlıyor.

watchOS 10 tanıtıldı: Apple Watch’ların yeni özellikleri!

Kişiselleştirilmiş Ses Yüksekliği ile birlikte AirPods, yapay öğrenme teknolojisinden yararlanarak genel dinleme şeklinizi öğrenecek. Ardından ise medya deneyiminiz için otomatik ayarlayacak.

Otomatik Geçiş özelliğinde yapılan güncellemeler ile birlikte AirPods’tan herhangi bir medya dinlerken başka bir Apple cihazınızdaki işleme daha hızlı ve daha güvenli şekilde geçiş yapabileceksiniz. AirPods geliştirici beta sürümü bugünden itibaren Apple Geliştirici Programı üyelerine sunuluyor. Güncelleme 2.nesil AirPods Pro’ları kapsayacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz