Ana Sayfa Apple Apple’dan yeni rekor: Hisseler uçuyor!

Apple’dan yeni rekor: Hisseler uçuyor!

0

Pazartesi günü, Apple hisseleri düzenli işlem gününü tamamladı ve yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesinde kapanış yaparak %1.6 değer kazandı. Hisseler, 183.79 dolar seviyesinde işlem gördü. Bu kapanış rekoru, Apple’ın Vision Pro tanıtımından sonra geçen hafta bir gün içi rekorunu hariç tutarsak, Ocak 2022’den bu yana ilk kez gerçekleşti.

Apple hisseleri, tarihindeki en yüksek seviyede kapanış yaparak büyük bir dönüm noktasını işaretliyor!

Bu yıl Apple’ın hisse senedi kazancı, 2,89 trilyon dolarlık bir piyasa değerine yol açtı ve geçtiğimiz yılın başlarında kısa süreliğine 3 trilyon dolarlık değeri yakalamasına yaklaştırdı. 2023’ün ikinci yarısına girerken, Apple yeni ürünleriyle başarısını artırmayı hedefleyecek. Bunlar arasında yaklaşan iPhone 15 serisi, potansiyel olarak daha büyük bir iPad modeli, yeni güncellenen Mac Studio ve Mac Pro ve yeni 15 inçlik MacBook Air bulunuyor.

Phoenix Financial Services’ın baş pazar analisti Wayne Kaufman konuyla ilgili şunları söyledi:

“Apple’ın insanların rahat olduğu bir yol haritası var, inanılmaz nakit akışı var ve bu inanılmaz iş modelinden daha iyisini yapamazsınız. Ayı piyasasından sonra insanların geri döndüğünü görüyoruz ve Apple, yatırımcıların uzun vadede para kazanacaklarından emin oldukları için yükselse de düşse de sahip olmaktan rahat oldukları hisselerden sadece biri.”

Apple hisseleri, tarihindeki en yüksek seviyede kapanış yaparak büyük bir dönüm noktasını işaretliyor!

Apple, Vision Pro adlı karışık gerçeklik başlığıyla uzun vadeli bir oyun oynuyor gibi görünüyor. Bu başlık, 3.499 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olup 2024’e kadar piyasaya sürülmesi beklenmiyor. İlk etapta sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde, muhtemelen sınırlı sayıda bulunacak. Ancak, daha uygun fiyatlı bir versiyonunun 2025’in sonlarına doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu durum, Apple’ın gelecekte karışık gerçeklik teknolojisinde büyük bir rol oynamayı hedeflediğini gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz