Ana Sayfa AirPods Pro Sonraki AirPods Max, Beats Studio Pro’nun bazı önemli özelliklerini kendine kanalize edebilir

Sonraki AirPods Max, Beats Studio Pro’nun bazı önemli özelliklerini kendine kanalize edebilir

0

İkinci nesil AirPods Max hakkında çıkan söylentilere göre, yeni Beats Studio Pro ve ikinci nesil AirPods Pro’dan bazı özelliklerin benzerleri AirPods Max’a eklenebileceği düşünülüyor. Muhtemel yeni özellikler şunlar:

  1. USB-C Bağlantı Noktası: Beats Studio Pro’da olduğu gibi, ikinci nesil AirPods Max da şarj için USB-C bağlantı noktası kullanabilir.
  2. H2 Yongaları: İkinci nesil AirPods Max’te, AirPods Pro’da kullanılan H2 yongalarının kullanılması bekleniyor. Bu, geliştirilmiş ses, artırılmış aktif gürültü engelleme ve Uyarlanabilir Şeffaflık Modu sağlıyor.
  3. Artırılmış Aktif Gürültü Engelleme: H2 yongaları sayesinde, AirPods Max’teki aktif gürültü engelleme performansında bir iyileşme olması muhtemeldir.
  4. Adaptif Şeffaflık Modu: AirPods Pro’daki Adaptif Şeffaflık modu, yüksek sesli çevresel sesleri azaltarak dış sesleri duymanıza olanak tanır. İleriye dönük olarak, AirPods Max’te de bu özelliğin yer alması muhtemeldir.
  5. Konuşma Artırıcı: Konuşma artırıcı, hafif işitme zorlukları olan kişilerin yüz yüze konuşmalarda daha iyi bağlantı kurmasına yardımcı olmak için AirPods Pro’nun yönlü mikrofonlarını kullanır. Bu özelliğin ileride AirPods Max’a da eklenmesi düşünülebilir.

Ayrıca, ikinci nesil AirPods Max için daha uzun pil ömrü, yeni renk seçenekleri, Bluetooth 5.3 desteği, Find My uygulamasında Hassas Bulma’yı etkinleştiren bir U1 yonga ve diğer olasılıklar da düşünülmekte.

Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre, yeni AirPods Max’in tahmini olarak 2024’ün ikinci yarısında veya 2025’in ilk yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu nedenle, güncellemenin bir yıldan fazla bir süre uzakta olduğu düşünülüyor. Bu arada yeni renk seçeneklerinin eklenmesi gibi diğer özelliklerin ara dönemde de mümkün olabileceği belirtiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz