Ana Sayfa Apple Apple Watch Ultra 2’nin pil ömrü ile ilgili şok edici gerçekler!

Apple Watch Ultra 2’nin pil ömrü ile ilgili şok edici gerçekler!

0

Apple, geçtiğimiz günlerde yeni akıllı saati Apple Watch Ultra 2‘yi tanıttı. Saatin en dikkat çeken özelliği, düşük güç modunda 72 saate kadar pil ömrü sunmasıydı. Bu, orijinal Apple Watch Ultra modelinin 60 saatlik pil ömrüne kıyasla büyük bir artış gibi görünüyor. Ancak, Apple’ın web sitesindeki küçük yazıyı okuyanlar, bu iddianın gerçeği yansıtmadığını fark ediyorlar.

Test parametreleri farklı

Apple Watch Ultra 2’nin düşük güç modunda test edildiği parametreler, orijinal Ultra için kullanılanlardan farklıydı. Orijinal Ultra için yapılan testte, 15 saatlik yürüyüş antrenmanı, 600’den fazla zaman kontrolü, 35 dakika uygulama kullanımı, 3 dakika konuşma ve 15 saatlik uyku izleme gibi aktiviteler yer alıyordu. Ultra 2 için yapılan testte ise, sadece iki adet 60 dakikalık antrenman, 360 zaman kontrolü, 360 bildirim, 180 dakika uygulama kullanımı ve müzik çalma gibi aktiviteler bulunuyordu.

Pil ömrü gerçekte ne kadar?

Bu farklı test parametreleri göz önüne alındığında, Apple Watch Ultra 2’nin düşük güç modunda sadece orijinal Ultra’dan 12 saat daha fazla pil ömrü sunmadığını aklıda bulundurmak önemli. Bu, kolayca yanlış anlaşılabilecek bir şey. Orijinal Ultra’nın da yeni test parametrelerine dayanarak 72 saatlik pil ömrü elde edebileceği mümkün, ancak bu henüz kanıtlanmadı.

Müşteriler ne yapmalı?

Apple Watch Ultra 2’nin pil ömrü konusunda gerçekleri bilmek isteyen müşterilerin, Apple’ın web sitesindeki küçük yazıyı dikkatlice okumalarını ve saatin gerçek performansını değerlendirmelerini tavsiye ediyoruz. Saatin diğer özellikleri ve fiyatı da göz önünde bulundurulmalı. Apple Watch Ultra 2, orijinal Ultra’ya göre daha ince bir tasarıma, daha büyük bir ekrana ve daha gelişmiş bir işlemciye sahiptir. Saatin fiyatı ise 799 dolar.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz