Ana Sayfa Apple Apple TV’nin iPhone ve Bluetooth simgesi ile siyah ekranda takılı kalması nasıl...

Apple TV’nin iPhone ve Bluetooth simgesi ile siyah ekranda takılı kalması nasıl düzeltilir?

0
apple tv sorun çözümü

Apple TV’niz garip bir iPhone görüntüsü ve Bluetooth simgesiyle siyah bir ekranda mı takılı kaldı? Bu, Apple TV kutunuzun sıfırlanması gereken ciddi bir sorun yaşadığı anlamına geliyor. Apple TV HD veya Apple TV 4K set üstü kutunuzu yeniden çalışır hale getirmek için nasıl düzelteceğinizi aşağıda açıklıyoruz.

Sorunu nasıl çözebilirim?

TV’nizi açmaya çalıştığınızda bu görüntüye benzer bir görüntüyle karşılaşırsanız, Apple TV’nizi sıfırlamanız gerekiyor demek. Kafa karıştırıcı arıza ekranında size ne yapmanız gerektiğini söyleyen bir metin maalesef yok. Sadece Apple TV diskinin önünde siyah beyaz bir iPhone çizimi var.

Bu sorun Apple TV HD ve Apple TV 4K’da ortaya çıkabiliyor. Sistem güncellemesi sırasında bir sorun meydana gelmiş olabilir ve bu görüntü, cihazın kurtarılması ve/veya fabrika ayarlarına geri yüklenmesi gerektiğini gösteriyor.

Bu görüntünün size göstermeye çalıştığı şey, iPhone’unuzu kullanarak Apple TV’nizi kurtarabileceğinizdir. İhtiyacınız olan şey iOS 17 veya sonraki bir sürümü çalıştıran iPhone’unuzdur, bu nedenle önce iPhone işletim sisteminizi güncellemeniz gerekip gerekmediğini ayarlardan kontrol edin.

Ardından, telefonunuzun kilidini açın ve TV kutusuna yakın tutun. iPhone’unuzun ekranında TV kurtarma işlemine başlamak istediğinizi onaylayan beyaz bir açılır panel belirecektir. Devam düğmesine basın. Bu, iPhone’unuzun gerekli aygıt yazılımını kablosuz olarak TV’ye ışınlayacağı bir süreci başlatacaktır. İşlem tamamlandıktan sonra Apple TV’niz normal şekilde yeniden başlatılacak ve tekrar kullanabileceksiniz.

Bu görüntüyle karşılaşırsanız ve iOS 17 yüklü bir iPhone’unuz yoksa, otomatik kurtarma işlemini yapamazsınız. Bu gibi durumlarda, sorununuza yardımcı olabilmeleri için Apple Destek ile iletişime geçmeniz gerekecektir. Bu, aygıt geri yüklemesini gerçekleştirebilmeleri için Apple TV kutusunu fiziksel olarak onlara göndermeyi de içerebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz