Ana Sayfa Apple iPhone 15 hoparlör sorunuyla karşımızda!

iPhone 15 hoparlör sorunuyla karşımızda!

0
iPhone 15 hoparlör sıkıntısı

iPhone 15, kısa süre önce hayatımıza girdi ve Apple takipçileri tarafından heyecanla karşılandı. Ancak aynı zamanda kısa sürede çok fazla sorunla manşetleri doldurdu. Bunların arasında ise ısınma sorunu en çok öne çıkanlardandı. Şimdi ise iPhone 15 hoparlöründen cızırtılı ses şikayeti var.

iPhone 15 hoparlörleri cızırtı sesi çıkarıyor!

iPhone 15 piyasaya sürüleli iki haftadan az bir süre oldu ve şimdiden bazı kullanıcılar aşırı ısınma sorunlarından şikâyetçi. Ancak görünen o ki başka nedenlerden dolayı yeni iPhone’larından memnun olmayan daha fazla kullanıcı var. Şu anda ise iPhone 15 hoparlörleriyle sorun yaşadığını iddia eden küçük bir grup insan var. Daha spesifik olarak, sesin çatlak ve tıkırtılı geldiğini söylüyorlar.

Reddit’te yayınlanan bir gönderide, farklı iPhone 15 modellerine sahip kullanıcıların, ses seviyesi çok açıldığında sesin bozuk ve çatırtılı çıktığını fark eden çok sayıda yorumu yer alıyor. Raporlara göre, en çok etkilenen kulaklık hoparlörü gibi görünüyor.

Bir kullanıcı, “iPhone 15 Pro Max’ım piyasaya sürüldüğü gün geldi ve kutudan çıktığı andan itibaren, tam ses hoparlör aramaları hoparlörü titretiyor ve içinde sıvı varmış gibi ses çıkarıyor. Yüzde 80’in üzerindeki müzik için de aynı şey geçerli,” dedi. Reddit’te bir başka kişi de “Deneyimlerime dayanarak, ses belirli videolarda veya belirli frekans aralıklarında takırdıyor veya çatırdıyor gibi görünüyor” yorumunu yaptı.

TikToker Milesabovetech, iPhone 15 Pro Max’inde çatırdayan ses sorunlarından şikayet eden kişilerden biriydi. Apple, bir sorun olduğunu kabul ettiği için iPhone’unu iki kez ücretsiz olarak değiştirdi. Reddit’teki diğer iPhone 15 kullanıcıları da Apple’dan değişim talep ettiklerini ve sorunun yeni cihazlarda da devam ettiğini bildirdiler.

Bu noktada iPhone 15 hoparlörlerinde bir donanım arızası mı olduğu yoksa yazılım sorunu mu olduğu belirsiz. Etkilenen kullanıcıların çoğu iPhone’larını değiştirdikten sonra da aynı sorunu yaşamaya devam ettiği için yazılım sorunu olma ihtimali daha yüksek görünüyor. Apple henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? iPhone 15 alır mıydınız? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz