Ana Sayfa Apple Apple Watch ile ruh halinizi takip edin!

Apple Watch ile ruh halinizi takip edin!

0

Ruh haliniz, duygusal sağlığınızı ve yaşam kalitenizi etkileyen önemli bir faktördür. Peki ruh halinizi nasıl ölçebilir ve iyileştirebilirsiniz? Apple Watch’taki yeni State of Mind özelliği, size bu konuda yardımcı olacak. İşte detaylar…

Apple Watch’taki yeni “State of Mind” özelliği:

Apple, Apple Watch’taki yeni “State of Mind” özelliğini şöyle tanımlıyor:

Zihinsel sağlık, fiziksel sağlık kadar önemlidir ve araştırmalar, ruh halinizin üzerine düşünmenin duygusal farkındalık ve dayanıklılığı geliştirmeye yardımcı olabileceğini gösteriyor. watchOS 10’daki Farkındalık uygulamasıyla kullanıcılar anlık duygularını ve günlük ruh hallerini gizlice ve uygun bir şekilde kayıt edebilecekler. Kullanıcılar, Dijital Taç’ı çevirerek etkileri en çok olanı seçerek nasıl hissettiklerini seçmek ve duygularını tanımlamak için etkileyici, çok boyutlu şekiller arasında kaydırabilirler.”

Bu özellik sayesinde, kullanıcılar kendi ruh hallerini daha iyi anlayabilir, duygusal durumlarının nedenlerini fark edebilir ve kendilerine daha iyi bakabilirler. Ayrıca, ruh halinin değişimini zaman içinde takip ederek kendilerindeki gelişmeleri görebilirler.

iOS 17’de iPhone’da ruh halini izleme:

Apple Watch’ta ruh halini izlemek için şu adımları izleyebilirsiniz:

Apple Watch’unuzda Farkındalık uygulamasını açın.

  • Yeni State of Mind seçeneğine dokunun.
  • İlk kez açtığınızda, Başla’ya dokunarak şu anda nasıl hissettiğinizi veya gün içinde genel olarak nasıl hissettiğinizi kaydedin.
  • İlk olarak nötr bir durum göreceksiniz. Kaydırarak veya Dijital Taç’ı çevirerek yedi seçenek arasından birini seçin.
  • Seçenekler şunlardır: çok hoş olmayan, hoş olmayan, biraz hoş olmayan, nötr, biraz hoş, hoş, çok hoş.
  • Bir ruh halini seçtikten sonra sağ üst köşedeki onay işaretine dokunun.
  • Şimdi isterseniz hissettiğiniz duyguları ekleyebilirsiniz. Birden fazla duygu seçebilirsiniz.
  • Son olarak, isterseniz sizi en çok etkileyen şeyi kaydedebilirsiniz. Burada da birden fazla seçenek belirtebilirsiniz.

IOS 17 ile iPhone’da ruh halini görüntülemek ve izlemek için Sağlık uygulamasına gidin > Gözat sekmesi > Ruhsal İyi Hali > State of Mind > Kaydet.

Apple Watch’ta ruh halini izlemek, duygusal farkındalığınızı artırmanın ve kendinize daha iyi bakmanın harika bir yoludur. Bu özellik sayesinde, ruh halinizdeki değişimleri takip edebilir, kendinizdeki gelişmeleri görebilir ve duygusal durumunuzu iyileştirebilirsiniz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz