Ana Sayfa Apple Instagram CEO’su iPad uygulamasının öncelik olmadığını söyledi!

Instagram CEO’su iPad uygulamasının öncelik olmadığını söyledi!

0
ipad instagram

Bildiğiniz gibi Instagram’ın hala bir iPad uygulaması yok. Platform bir iPhone uygulaması olarak doğdu. Ancak şu anda Android ve web’de olmasına rağmen Meta, Instagram’ı iPad için optimize etme zahmetine hiç girmedi. Ne yazık ki, uygulamanın iPadOS sürümünü görmeyi bekleyenler daha uzun süre beklemek zorunda kalacak. Zira Instagram CEO’su Adam Mosseri bir kez daha bunun kendileri için bir öncelik olmadığını söyledi.

Uygulama gelecek mi?

Instagram Stories’de kullanıcılardan gelen soruları yanıtlarken Mosseri’ye ‘Instagram’ın iPad’de özel bir uygulama ile ne zaman kullanıma sunulacağı’ soruldu. Yönetici “şu anda bunun üzerinde çalışmadığı” yanıtını verdi. Mosseri daha sonra beklentileri tamamen yok etmemek için bir iPad uygulamasına sahip olmanın “bir noktada sahip olmanın daha iyi” olacağını ancak daha önemli olduğunu düşündüğü başka yeni özellikler olduğunu söyledi.

Geçen yıl Mosseri, YouTuber Marques Brownlee’ye platformun iPad’deki kullanıcı sayısının “hala öncelikli olacak kadar büyük bir grup olmadığını” ve ekibin “başka şeylere çok kafa yorduğunu” söyledi. Tüm bu durum göz önüne alındığında, Instagram’ın uygulamasını iPad’e özel bir düzenle güncellemesi giderek daha az olası görünüyor.

Her ne kadar Instagram’ın iPad tabanlı kullanıcı kitlesi küçük olsa da Meta, iPad uygulaması geliştirecek kaynakları olmayan küçük bir şirket de değil. Örneğin Facebook’un bugün hala bir iPadOS sürümü var. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz iPad’de Instagram uygulamasını görmek ister miydiniz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz