Ana Sayfa Apple iOS 17.0.3 ısınma sorununu çözdü mü?

iOS 17.0.3 ısınma sorununu çözdü mü?

0
iOS 17 yeni sürüm

iPhone 15 çıkışının ardından birçok sorunla karşımıza çıktı. Bunlar arasında ısınma ve hoparlör sorunu da vardı. Neyse ki Apple hızlı davranıp güncellemeyle bu sorunu çözeceğini açıkladı. Ardından iOS 17.0.3 sürümünü yayınladı. Peki gerçekten etkili olduğuna dair kanıtlarımız var mı?

iOS 17.0.3 bizi de şaşırttı!

Apple geçtiğimiz hafta iki kritik güvenlik güncellemesi getirdi. Ardından iPhone 15’in aşırı ısınmasıyla ilgili sorunu çözdüğünü söyleyen iOS 17.0.3 güncellemesini yayınladı. Apple’ın sürüm notlarında güncellemenin yalnızca “iPhone’un beklenenden daha sıcak çalışmasına neden olabilecek bir sorunu” düzelttiği ifade ediliyor. Yapılan testler güncellemenin sıcaklıkları önemli ölçüde düşürdüğünü gösterdi.

Yapılan testlere göre, güncelleme en sıcak anlarda sıcaklıkları 15 dereceye kadar düşürüyor. Kullanıcılar, iPhone 15 Pro ve Pro Max’i incelerken aşırı ısınma sorunu yaşamıştı. iPhone 15 sahipleri ayrıca Pro Max’ları şarj olurken 107,1 Fahrenheit (41,2 santigrat derece) dereceye kadar çıktığını görmüşlerdi. Ayrıca kullanıcılar kamera uygulamasını kullanırken de ısınma sorunları yaşamıştı.

Apple 17.0.3 güncellemesini yayınladıktan sonra kullanıcılar güncellemeyi yükledi ve telefonlarını şarj etti. Sıcaklık 93,8 Fahrenheit (34,3 santigrat derece) dereceye ulaştı ve 80 ila 90 Fahrenheit (26,7 ila 32,2 santigrat derece) arasında dalgalandı. Ayrıca kullanıcılar güncellemenin telefonlarındaki performansı etkilemediğini de belirtti.

Apple ayrıca iPhone 15 Pro A17 Pro çip ile ilgili olası performans sorunlarını tespit etti. Bundan kaynaklı sorunları teşhis etmek için uygulama geliştiricilerle birlikte çalışıyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple yeterince hızlı davrandı mı? Yorumlar kısmından bizimle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz