Ana Sayfa Apple Apple heyecanlandırdı: Yeni İpad yolda!

Apple heyecanlandırdı: Yeni İpad yolda!

0
iPad serisi

Yeni iPadler bir süredir kullanıcıları tarafından bekleniyor. Özellikle çizerler tarafından kullanımı oldukça sevilen tabletler yakında karşımızda olacak. Beklentilerimiz iPad, iPad Mini, iPad Air ve Pro modellerinin yakında karşımızda olacağı şeklinde.

iPad, iPad Mini, iPad Air ve Pro modelleri yakında karşımızda!

Şirketten sızan bilgilere göre Apple, önümüzdeki aylarda tüm iPad serisini güncellemeyi planlıyor. En küçük iPad mini’den en büyük iPad Pro’ya kadar olan modeller hakkında ayrıntılar gün ışığına çıktı. Listede birkaç yıldır güncellenmeyen tabletler de yer alıyor. İşte beklentilerimiz.

iPad Mini 7

iPad mini 6 Eylül 2021’de piyasaya çıktı ve tabletin geliştirilmiş bir versiyonu nihayet yolda. Yıl sonundan önce çıkabilir, ancak bu durum başka kaynaklar tarafından doğrulanmadı. Önceki sürüm önemli bir değişiklik içeriyordu. Eski 7,8 inçlik ekrandan 8,3 inçlik bir ekrana yer açmak için Ana Ekran düğmesi atılmıştı. Ayrıca Lightning yerine USB-C konektörü kullanıldı ve Apple Pencil 2 desteği eklendi.

iPad mini 7 muhtemelen aynı tasarımı koruyacak ve en büyük değişiklik daha hızlı bir işlemci olacak. Mevcut sürümde Apple A15 kullanılırken, yeni iPhone’larda Apple 16 ya da A17 kullanılıyor.

iPad 11

Apple geleneksel olarak her sonbaharda temel iPad’in yeni bir versiyonunu çıkarıyor. Bu 2019’dan beri böyle devam ediyor. Yine de iPad 11’i ne zaman göreceğimiz hâlâ belirsiz. Eylül ayında yeni iPhone 15 serisiyle birlikte piyasaya sürülmedi, ancak teorik olarak Ekim ayında çıkabilir. Bununla birlikte, yenilenmiş bir iPad’in yakın olduğuna işaret eden herhangi bir söylenti yok. Ve 2023’te yeni iPad olmayacağına dair bir rapor var. Apple’ın ekonomik modelinin yeni bir versiyonu üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. 2022 sürümü daha büyük bir ekran, USB-C ve diğer geliştirmeler getirirken Ana Ekran düğmesini de kaldırmıştı.

Yeni iPad Air versiyonu mu geliyor?

iPad Air 5 Apple’ın ” tüketici” tableti, şirket onu iki modelle değiştirmeyi düşünüyor. Geçtiğimiz günlerde ismi açıklanmayan kaynaklarla yapılan görüşmenin ardından, “Apple, iPad Air’in daha büyük bir versiyonunu ya da daha iyi özelliklere sahip daha pahalı bir modeli tanıtmayı düşünüyor olabilir” dedi.

Tasarım ya da tasarımlar ne olursa olsun, iPad Air 6 muhtemelen yeni nesil Apple silikonu olan Apple M3 işlemci ile piyasaya sürülecek.Piyasaya sürülmesi 2024’e kadar olmayacak ve fiyatlandırma nihai konfigürasyonun ne olacağına bağlı olacak.

iPad PRO’ya OLED desteği!

Çeşitli kaynaklara göre bir sonraki iPad Pro modellerinin her iki boyutu da OLED ekrana sahip olacak. OLED ekranlarda her piksel kendi başına parlıyor. Bu da güçlü kontrasta sahip parlak ve eşit bir görüntü sağlıyor. Ve mevcut 12,9 inçlik modelin 13 inçlik biraz daha büyük bir modelle değiştirileceği düşünülüyor. 11 inçlik versiyon ise yerini koruyacak. Bu yenilikler şüphesiz Apple M3 işlemciyi kullanarak performans ve pil ömründe bir artış getirecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz