Ana Sayfa Apple iPhone 17 dudak uçuklatan bir teknolojiye sahip olacak!

iPhone 17 dudak uçuklatan bir teknolojiye sahip olacak!

0
iPhone

Kısa süre önce iPhone 15 serisi, piyasa sürüldü ve oldukça heyecanla karşılandı. Sızan raporlara göre iPhone 17 yepyeni bir teknolojiyle karşımızda olacak.

iPhone 17, Oldukça ince bir anakarta sahip olacak!

Apple, teknoloji mükemmelleştirilebilirse, 2025 iPhone 17’de anakart için reçine kaplı bakır kullanmayı düşünüyor.
Tüm iPhone 17 serisinin her zaman açık ekranlara sahip olacağı zaten iddia edilmişti. Ancak şimdi iç tasarımla ilgili de bir söylenti var. Görünüşe göre Apple, iPhone ana kartını reçine kaplı bakır kullanarak üretmeyi hedefliyor.

Reçine kaplı bakır bir laminat malzeme. Mevcut anakartlardaki yeşil, gri veya siyah iletken olmayan malzeme olan bir yapıştırma tabakasını, biriktirilmiş bir reçine ile değiştiriyor. İletken bakırı oymak için genellikle mevcut kartlardaki iletken filamentler için kullanılan teknik yerine lazer ablasyon kullanılıyor.

Reçine kaplı bakır, ana kartın kalınlığını azaltabilir (yani iç alandan tasarruf sağlayabilir) ve fiberglas içermediği için delme işlemini kolaylaştırabilir. Delme işlemini kolaylaştırmanın faydası, üretim süresini ve dolayısıyla maliyeti azaltacak olması. Artan iç alan, Apple’ın yeni bileşenler ya da çok az daha büyük bir pil için daha fazla alana sahip olduğu anlamına gelebilir. 2024’ün üçüncü çeyreği, Apple’ın iPhone 17 tasarımına karar vereceği zaman. Dolayısıyla o dönemlerde bu yeniliği görmek mümkün olacak. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmından düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz