Ana Sayfa Apple Apple iPhone kutusu açılmadan güncelleme getirecek!

Apple iPhone kutusu açılmadan güncelleme getirecek!

0
iPhone kutu

Apple uzun süredir iPhone’a ilginç özellikler getiriyor. Özellikle iOS 17 birçok yenilik ve özellik getirdi. Bunlar arasında widget değişimler, yeni FaceTime özellikleri gibi birçok ilginç değişim mevcuttu. Hatta iOS 17.1 çıktığında Action Button’a oldukça olumlu bir güncelleme geleceğini önceki haberlerimizde belirttik. Şimdi ise Apple, yeni iPhone kutusu açılmadan ve hatta mağazada güncelleme getirmenin peşinde!

Apple iPhone kutusu açılmadan, mağazada güncellemeyi planlıyor!

Apple, iOS sürümlerini açılmamış akıllı telefonlara hala Apple Store’dayken yüklemenin bir yolunu buldu.
Donanım satın almanın sorunlarından biri, tüketicilerin cihazlarının kutudan çıkar çıkmaz bir yazılım güncellemesine ihtiyaç duyduğunu görmeleri. Bu durum, donanım henüz gönderilmeden önce iOS 17.0.1 güncellemesine ihtiyaç duyan iPhone 15 gibi yeni piyasaya sürülen cihazlar için de geçerli.

“Ped benzeri bir cihazdan” oluşan bu sistemde mağaza çalışanları açılmamış iPhone kutularını bu cihazın üzerine yerleştirerek güncellemeyi tetikliyor. Ped kablosuz olarak iPhone’u açıyor. Yazılım güncellemesini çalıştırdıktan sonra tekrar kapatıyor. Raporda sadece iPhone’lardan bahsediliyor.

Ancak bu fikrin Apple’ın kataloğundaki diğer ürünlere de genişletilebileceği düşünülüyor. Tüketicilerin 2023 yılı bitmeden Apple Store’larda sistemden faydalanabileceği iddia ediliyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz