Ana Sayfa Apple iPhone 15 Pro Max OLED yanma raporları artışta!

iPhone 15 Pro Max OLED yanma raporları artışta!

0
iPhone 15 pro max

Apple’ın iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max lansmanları tamamen sorunsuz geçmedi. İlk olarak, telefonların aşırı ısındığına dair raporlar vardı.Bu sorun iOS 17 ile çözülmüştü. Şimdi ise bazı kullanıcılar iPhone 15 Pro Max OLED ekrana sahip olduğu için telefonlarının yandığını söylüyor.

Apple yine hayal kırıklığına uğrattı! iPhone 15 Pro Max yanıyor!

Görüntülerde Ana Ekran simgelerinin ve klavyelerin kalıntıları görülürken, bir kullanıcı kısmen korunmuş bir YouTube küçük resmi gördüğünü bile iddia etti. iPhone 15 Pro Max, daha önce görüntü yanmasına eğilimli bir ekran teknolojisi olan OLED ekran kullanıyor.

Ancak teknolojideki gelişmeler ve sorunu önlemeye yönelik önlemler, son yıllarda hem telefonlarda hem de TV’lerde çoğunlukla ortadan kaldırıldığını gördü. Bazı iPhone 15 Pro Max telefonların ise iOS 17 düzeltmesinden önce piyasaya sürüldüğünde yaşadığı yüksek sıcaklıkların sorunu daha da kötüleştirmiş olabileceği öne sürülüyor.

Sorunu yaşarsanız ne yapmalısınız?

Sorun yaygın gibi görünmese ve bu aşamada iPhone 15 Pro Max’te yanma raporları nadir olsa da, bunu yaşarsanız yardım almak için atmanız gereken bazı basit adımlar var.

İlk adımınız, resmi Apple destek sayfasıyla iletişime geçmek veya Apple’ın mağaza içi Genius Bar’ında rezervasyon yaptırmak olmalı. Burada şirketin uzmanları sorunu giderebilir. Sorunun donanımsal bir hata olduğu tespit edilirse, Apple’ın ABD’deki yeni cihazlarıyla birlikte sunduğu bir yıllık sınırlı garanti kapsamına girersiniz.

Apple’ın OLED ekranlarında bir sorun varsa, bu Apple’ın mümkün olan en kısa sürede ele almak isteyeceği bir sorun olacaktır. OLED donanımlı yepyeni bir iPad serisini piyasaya sürmenin eşiğinde olması beklenen Apple, benzer sorunların ürün yelpazesinin diğer kısımlarına da yayıldığını görmek istemeyecektir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz