Ana Sayfa Apple Bu sene 11. nesil iPad görecek miyiz?

Bu sene 11. nesil iPad görecek miyiz?

0
iPad

Söylentilere göre Apple’ın Salı günü 11. nesil iPad’i piyasaya sürmesi gerekiyordu. Bunun yerine elimizde sadece USB-C bağlantı noktasına sahip yeni bir Apple Pencil vardı ve başka hiçbir şey yoktu. Ancak Apple’ın Salı günü farklı bir iPad gönderdiği ortaya çıktı.

11. nesil iPad çıktı mı?

Apple, Çin’de 10. nesil iPad’in eSIM desteği ile güncellendiğini duyurdu. Apple Çin web sitesindeki Apple Pencil (USB-C) basın bülteninde şöyle deniyor: “Güncellenen iPad (10. nesil) kablosuz LAN + hücresel modeli, Çin anakarasındaki eSIM hücresel ağ veri planını destekleyerek fiziksel bir SIM karta ihtiyaç duymadan hızlı, sorunsuz ve güvenli hücresel veri bağlantılarına olanak tanıyacak.”

Tüm sızıntı yapanların ve analistlerin bahsettiği yeni iPad buydu. Ancak bu tamamen yeni bir iPad değil, sadece Çin’e özgü bir özellik güncellemesi.

Eğer yeni bir iPad almak istiyorsanız ve bu ay içinde geleceği söylenen 11. nesil iPad’i bekliyorsanız, artık beklemeyi bırakabilirsiniz. Yeni iPad gelmeyecek, eğer gelseydi Apple onu yeni Apple Pencil (USB-C) ile birlikte piyasaya sürerdi ve 10. nesil iPad’i Çin’de eSIM ile güncellemek için hiçbir neden kalmazdı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz