Ana Sayfa Apple Macbook satışları yerlerde!

Macbook satışları yerlerde!

0
macbook

Son raporlar 15 inç MacBook Air’e olan talebin okula dönüş döneminden sonra düştüğünü gösteriyor. Ayrıca 2023’te yeni MacBook olmayacağı söylentileri, macbook satışlarını zamanla daha da düşürecek gibi görünüyor. Ancak güçlü bir teknik gelişmenin önümüzdeki yıl ilgiyi yeniden artırması bekleniyor.

Macbook satışlarında düşüş gözlemlendi!

15 inç Air modeline olan talep, okula dönüş döneminden sonra geçen yıl yüzde 20 azaldı. Ayrıca toplam bilgisayarın sevkiyatının 2023’te yüzde 30 azalarak 17 milyon adede düşmesi bekleniyor. Normalde bir ürüne olan ilgiyi artırmak için harika bir yol var. Bu da yeni Macbook’ların piyasaya sürülmesi. Bu itici güç olmadan, laptopun satışlarının bir sonraki büyük lansmana kadar daha da düşmesi bekleniyor.

Normalde bir ürüne olan ilgiyi artırmak için harika bir yol var. Bu da yeni Macbook’ların piyasaya sürülmesi. Bu itici güç olmadan, MacBook satışlarının bir sonraki büyük lansmana kadar daha da düşmesi bekleniyor. Black Friday yakında başlayacak. Bu nedenle satışlarda küçük bir artış bekleniyor. Ancak satış rakamlarının normale döndüğünü görmek için 2024’ü beklememiz gerekecek.

Apple, M3 işlemcinin 2024’te MacBook’ların sevkiyatlarını artırmasını bekliyor. Ancak bu stratejinin etkili olup olmayacağını göreceğiz. Apple, 2024 yılında seriyi yenilemek için yer açmak amacıyla bu yıl yeni bir MacBook çıkarmıyor. Bu da Apple’ın yeni bir ürün lansmanı ve pazarlama stratejisi için stokları eriteceği anlamına geliyor.

M3, Apple’ın kendi silikon çipinin yeni nesli. 3-nanometre teknolojisi üzerinde çalışması beklenen bu teknoloji, Apple’ın daha küçük bir çipe daha da fazlasını sığdırmasına olanak tanıyor. 2023’ün ikinci yarısındaki satış düşüşü, kullanıcıların bir MacBook satın almadan önce bir sonraki büyük yükseltmeyi beklemesinin bir sonucu olabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz