Ana Sayfa Apple Youtube kullanan HomePod mağdurlarının dikkatine!

Youtube kullanan HomePod mağdurlarının dikkatine!

0
HomePods

Artık hizmeti HomePod ile entegre edebilir ve Siri’den YouTube Music’i kullanarak şarkı çalmasını isteyebilirsiz. ya da hizmeti varsayılan kaynağınız olarak ayarlayabilirsiniz. Entegrasyonun kurulmasına ilişkin talimatları hizmetin destek sayfasında bulabilirsiniz.

Youtube HomePod için nasıl birincil hizmet haline getirilir?

HomePod ile entegre edebileceğiniz bağımsız müzik servislerinin listesi hala oldukça zayıf. Şimdiye kadar Apple Music’e bu desteği ekleyen en büyük alternatifler muhtemelen Deezer ve Pandora idi. Sonunda Siri’den HomePod’da Spotify ile müzik çalmasını isteyebilirsiniz. Ancak şirket hala uygulamayı Apple’ın hoparlörlerine bağlamayı desteklemiyor.

YouTube Music’i HomePod’ınıza bağlamak için bir YouTube Music veya YouTube Premium hesabınızın olması gerekiyor. Uygulamayı açın, sağ üstteki kullanıcı simgenize dokunun ve ardından Ayarlar > Bağlı Uygulamalar > HomePod ile Bağlan’a gidin. Ardından, varsayılan olarak ayarlamak için iPhone veya iPad’inizde Ev Uygulamasını açın. Sağ üstteki ayarlar simgesine dokunun ve Ev Ayarları > Kullanıcı adınız (Kişiler bölümünde) > Varsayılan Hizmet’e gidin.

YouTube Music’te “Bağlı Uygulamalar” seçeneğini göremiyorsanız endişelenmeyin. Uygulamayı zorla kapatıp yeniden açtıktan sonra orada olduğunu göreceksiniz. Uygulamanın en son sürümüne sahip olduğunuzdan da emin olmanız gerekiyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz