Ana Sayfa Apple Apple büyüledi: LCD ekranlı HomePod

Apple büyüledi: LCD ekranlı HomePod

0
homepod

Apple bu yıl, tam boyutlu akıllı hoparlörünün ilk neslini üretimden kaldırdıktan iki yıl sonra ikinci nesil HomePod’u tanıttı. O zamandan beri, Apple’ın bazıları LCD’li olmak üzere birçok HomePod prototipi geliştirdiğine dair söylentiler vardı. Bu prototiplerden birinin fotoğrafları ise ortaya çıktı. Bu sızıntı gerçekten LCD ekranlı HomePod söylentilerini doğruladı!

LCD ekranlı Homepod heyecanlandırdı!

Bir Apple prototip toplayıcısı bu sabah piyasaya sürülmemiş bir HomePod’un bileşenlerinin görüntülerini paylaştı. İlginç bir şekilde, üst kısımda mevcut HomePod panelinden çok daha geniş bir alana sahip büyük bir dokunmatik ekran sensörü var. Ardından toplayıcı, üzerinde tamamen işlevsel bir LCD bulunan HomePod prototipinin fotoğrafını paylaştı.

Bu görüntüler ise teyit edildi. Kod adı B720 olan bu prototip üzerinde Apple tarafından aktif olarak çalışılıyor. Bu durum da şirketin geçmişte denediği bir şey değil, yeni bir üründen bahsettiğimizi doğruluyor. Apple bu HomePod’un ne zaman gün ışığına çıkacağına henüz karar vermemiş görünüyor. Fakat B720’nin ileri aşama bir prototip olması, şirketin yakın gelecekte tanıtmayı planladığı bir şey olduğunu gösteriyor.

Apple, yeni HomePod ekranından yararlanmak için bazı tvOS uygulamalarını farklı ekran formatlarında çalışabilecek şekilde yeniden yazıyor. tvOS 17 kodunda, Apple Music ve Apple Podcasts’in yeni bir ekran formatıyla uyumlu olacak şekilde yeniden yazılan başlıca uygulamalar olduğuna dair kanıtlar var. Görselde görünen LcdUTest uygulaması, mühendisler tarafından yeni ekranı test etmek için kullanılan dahili bir uygulama.

Arayüzün nasıl görüneceğini bilmek için henüz çok erken. Fakat söylentiler HomePod ekranının bir şarkı veya podcast çalarken albüm kapağının renklerine dayalı bulanık bir animasyon göstereceği yönünde. Ayrıca, potansiyel olarak telefon aramalarını yanıtlamak ve mesajları yanıtlamak için bazı önemli bildirimleri göstereceğine dair ipuçları da var.

Yine, bu HomePod bir prototip ve her an rafa kaldırılabilir. Ancak Apple bir yenilemeye karar verdiğinde yeni nesil HomePod olmaya potansiyel bir aday. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? LCD ekranlı bir HomePod ister miydiniz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz