Ana Sayfa Apple Artık Apple TV 4K ile aramalarınıza cevap verebileceksiniz!

Artık Apple TV 4K ile aramalarınıza cevap verebileceksiniz!

0
apple-tv

Artık Apple TV 4K ile Webex aramaları yapabilirsiniz. Apple TV için yeni Webex uygulaması, FaceTime uygulamasına benzer şekilde çalışarak kullanıcıların Apple TV 4K’ya bağlı bir TV aracılığıyla toplantılara katılmasına olanak tanıyor.

Apple TV ile toplantıya katılabileceksiniz!

Kullanıcılar, TV’deki bir QR kodunu taramak için bir cep telefonu kullanarak bir toplantıya giriş yapabiliyor. Apple TV 4K’da kamera veya mikrofon bulunmadığından, kullanıcılar Apple TV’nin kamerası ve mikrofonu olarak ayarlanabilen bir iPhone veya iPad ile bağlantı kuran tvOS 17’nin yeni Devamlılık Kamerası desteğinden yararlanabiliyor.

Apple TV 4K için Webex Uygulamasından Apple’ın WWDC’deki tvOS 17 duyurusu sırasında bahsedildi. Bu duyuru FaceTime’ın tvOS 17’ye entegrasyonuna odaklanmıştı. Webex Uygulaması, WWDC’de tanıtılan Continuity Camera uygulama programlama arayüzünü (API) kullanıyor.

Apple Watch için Webex Uygulaması ise artık toplantıların bir listesini gösterebiliyor ve kullanıcılar bir toplantıya dokunarak yalnızca ses modunda katılabiliyor. Kullanıcı Apple Watch‘unu AirPods ile eşleştirmişse Webex Uygulaması AirPods’un mikrofonunu kullanabiliyor ve kullanıcı toplantı sırasında konuşabiliyor.

Apple TV 4K ve Apple Watch için Webex Uygulaması Apple App Store üzerinden indirilebiliyor. Daha fazla ayrıntı Webex bloguna bakabilirsiniz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz