Ana Sayfa Apple Apple Watch SE 3: Dizaynı sizi büyüleyecek!

Apple Watch SE 3: Dizaynı sizi büyüleyecek!

0
apple watch SE

Düşük maliyetli Apple Watch SE 3 seneye çıkması beklenen bir üründü. Fakat hakkında oldukça fazla dedikodu var. Bu yılın başlarında, bir teknoloji araştırma firması üçüncü nesil Apple Watch SE’nin Apple Watch Series 8 ile aynı ekran boyutlarına sahip olacağını bildirmişti.

Apple Watch SE 3 hakkında bildiğimiz her şey

Üçüncü nesil Apple Watch SE’nin Apple Watch Series 7’nin tasarımının yanı sıra daha büyük ekran ve kasa boyutlarını benimsemesi kuvvetle muhtemel görünüyor. Bu da mevcut Apple Watch SE’nin 40 mm ve 44 mm olan kasa boyutlarına kıyasla 41 mm ve 45 mm kasa boyutlarında satışa sunulacağı ve neredeyse yüzde 20 daha fazla ekran alanı sağlayacağı anlamına geliyor.

İkinci nesil Apple Watch SE, A13 Bionic’i temel alan ve önceki S6 ve S7 çiplerine etkili bir şekilde benzeyen S8 çipine sahip. Apple Watch SE’nin üçüncü nesil versiyonunda, cihazın en azından A15 Bionic çipe dayanan S9 çipe yükseltilmesi kuvvetle muhtemel. Hatta gelecek yılın diğer Apple Watch modellerindeki “S10” çipini bile alabilir.

S9, Apple Watch SE’nin S8 çipine kıyasla yüzde 30 daha hızlı performans sunmak için yüzde 60 daha fazla transistör içeriyor. Ayrıca iki kata kadar daha hızlı olan dört çekirdekli bir Neural Engine’e sahip. Bu iyileştirmeler, Siri isteklerinin aygıt üzerinde işlenmesini sağlayarak daha hızlı ve daha güvenilir yanıtların yanı sıra sağlık ve fitness verilerine erişim sağlıyor.

İkinci nesil Apple Watch SE, Apple’ın ikinci nesil optik kalp sensörüne sahip. Apple, 2020 yılında Series 6’da üçüncü nesil optik kalp sensörünü tanıtmıştı. 2024 yılında, güncellenmiş sensörü düşük maliyetli Apple Watch’a getirmenin zamanı gelmiş görünüyor.

Apple Watch Series 7’de yaklaşık 45 dakika içinde yüzde 80’e kadar şarja ulaşmak için hızlı şarj özelliği sunuldu. Bu işlevsellik ikinci nesil Apple Watch SE’de kullanılmamıştı. Ancak Apple’ın nihayet cihazın üçüncü nesliyle birlikte getirmeye karar verebileceği bir özellik gibi görünüyor.

İkinci nesil Apple Watch SE, maliyetleri düşürmek için renk uyumlu naylon bileşik arka kasayı tanıtmıştı. Üçüncü nesil modelin bu özelliği devam ettirmesi ve daha kaliteli seramik arka kasayı ana Apple Watch serisi için kullanması muhtemel. Kan oksijen sensörü ve Kan Oksijen uygulaması, elektriksel kalp sensörü ve EKG uygulaması ve vücut ısısını algılama işlevleri muhtemelen üçüncü nesil Apple Watch SE’de yer almayacak. Hem birinci hem de ikinci nesil Apple Watch SE modelleri daha temel sağlık izleme özellikleri sunuyordu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz