Ana Sayfa Apple Ekim ayında yapılacak Mac etkinliği bugün duyurulabilir!

Ekim ayında yapılacak Mac etkinliği bugün duyurulabilir!

0
m3 mac

Dedikodulara göre, Apple önümüzdeki hafta bir Mac etkinliği düzenlemeyi planlıyorsa, şirket Salı günü davetiyeleri gönderebilir. Ancak yüz yüze bir etkinliğin şu aşamada olası görünmediği konusunda sizi uyarmalıyız. Tüm bunlar, yılın geri kalanında yeni Mac’lerin piyasaya sürülmesinden umudumuzu kesmemizin ardından geldi. Kısa süre önce ise MacBook modellerini bu yılın sonuna kadar görmeyeceğimiz söylentileri oldukça yaygındı.

Mac etkinliği bugün mü duyurulacak?

Eğer Apple önümüzdeki hafta başında bir etkinlik düzenleyecekse, davetiyeleri yarın göndereceklerini tahmin ediliyor. Bununla birlikte, bu tür etkinliklerden önce genellikle yapılan “normal hazırlıklara” dair herhangi bir işaret bulunmuyor. Apple’ın yüz yüze bir lansmana ev sahipliği yapma ihtimalinin düşük olduğu ise bu durumda göze çarpmakta.

Apple’ın bir sonraki Apple silikon yinelemesi olan yeni bir M3 çip üzerinde çalıştığını biliyoruz. Bununla birlikte 14 ve 16 inç M3 MacBook Pro ve M3 MacBook Air’in muhtemelen önümüzdeki yıla kadar piyasaya sürülmeyeceğini de biliyoruz. Peki önümüzdeki hafta ne olacak?

O zaman Apple neyi tanıtacak?

Mac etkinliğinin, iMac ve bazı MacBook Pro modellerinin azalan stoklarını gerekçe göstererek Ekim ayı sonunda gerçekleşmesinin muhtemel olduğunu bilmekte fayda var. Özellikle, Apple’ın “bu ayın sonunda Mac merkezli bir ürün lansmanı planladığı” söylentileri var. Ayrıca 13 inç MacBook Pro’nun yanı sıra Apple’ın 24 inç iMac’inin lansmanı da duyumlar arasında

Apple’ın bir sonraki kazanç çağrısının 2 Kasım’da yapılacak olmasını da bir başka olası gösterge olarak karşımıza çıkıyor. Yeni 3nm süreci sayesinde daha güçlü ve daha verimli olacak olan yeni M3 çipinin ötesinde, Apple’ın yaklaşmakta olan tüm yeni Mac’leri için yükseltmelerin kapsamı oldukça sınırlı görünüyor.

Herhangi bir büyük tasarım değişikliği ya da önemli yeni özellik söylentisi yok. Belki de en önemli Mac lansmanı söylentisi 2025’te çıkacağı söylenen 32 inç OLED iMac, ancak bu da hala uzak bir ihtimal. Air ve daha büyük MacBook Pro modellerinin çıkmasına daha çok varsa, M3’lü yeni 13 inç MacBook Pro bu süre zarfında Apple’ın en iyi MacBook’u olabilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz