Ana Sayfa Apple Scary Fast: iMac dedikoduları heyecanlandırdı!

Scary Fast: iMac dedikoduları heyecanlandırdı!

0
iMac

Apple’ın 30 Ekim Pazartesi günü düzenleyeceği “Scary Fast”i etkinliğini dün duyurdu. Peki ya yeni iMac nasıl olacak? Söylentilere göre, Apple’ın yaklaşan iMac yenilemesi yeni bir çip, dahili olarak yeniden tasarlanmış bir stand ve mevcut modele benzer bir dizi renk seçeneği içerecek. İşte iMac dedikoduları.

iMac dedikoduları heyecanlandırdı!

Görünüşe göre iMac’teki ana değişiklik işlemcisi olacak. Yeni makinede Apple’ın M3 çipi yer alacak. Mevcut model M1 çipe sahip ve söylentiler iMac’in M2 çipi tamamen atlayacağını belirtti. iMac’in dahili olarak yeniden tasarlanan standından bahsedilmişti. Ayrıca, bilgisayarın bazı dahili bileşenlerinin yerlerinin değiştirilip yeniden tasarlanacağı belirtilmişti.

Son söylentilere göre, dahili olarak yeniden tasarlanan stand yeni makinede yer almaya hazır. Mevcut M1 tabanlı iMac’in yeşil, sarı, turuncu, pembe, mor, mavi ve gümüş renkleri mevcut. Mart ayında yeni iMac’in turuncu, pembe, mavi ve gümüş renklerde test edildiği söylenmişti. Şimdi yeni makinenin renk seçeneklerinin benzer kalacağı iddiası yineleniyor.

Bunun dışında yeni nesil iMac’in mevcut 24 inçlik modelle aynı olması bekleniyor. Söylentiler, yeni iMac’in Haziran ve Ağustos ayları arasında seri üretime girdiğini ve şu anda piyasaya sürülmeye hazır olduğunu işaret ediyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz