Ana Sayfa Apple M3 çipli MacBook Pro sızdırıldı: Görüntüler heyecanlandırdı!

M3 çipli MacBook Pro sızdırıldı: Görüntüler heyecanlandırdı!

0
m3 çipli macbook pro

Apple 30 Ekim tarihinde yapacağı Scary Fast etkinliğini duyurmuştu. Şimdi ise internette M3 çipli MacBook Pro görüntüleri var. Görüntüler sızdırıldığından beri gözler Scary Fast’e döndü.

İşte M3 çipli MacBook görüntüleri!

Doğrulanamayan bir kaynak, henüz duyurulmamış yeni bir MacBook Pro’nun kutusuna ait olduğunu iddia ettikleri bir fotoğraf gösterdi. Apple’ın önümüzdeki “Scary Fast” etkinliğinde Mac’leri piyasaya süreceği kesin. Bununla birlikte, hangi Mac güncellemelerinin olabileceği konusunda çelişkili raporlar var.

Çinli sosyal medya sitesi Weibo’da yer alan bir görsel, etkinlikte en azından bir MacBook Pro’nun yer alacağını gösteriyor. Sızıntı yapan ShrimpApplePro’nun X üzerinden aktardığı görselde, üzerinde tipik Apple tarzı bir MacBook Pro resmi bulunan bir kutu görülüyor. Ancak herhangi bir ayrıntı yok.

Tasarım Apple’ın önceki çalışmalarına uyuyor ve görüntüde belirgin bir değiştirme belirtisi yok. Tabanın kalınlığına bakılırsa, MacBook Air’in bir başka güncellemesinden ziyade bir MacBook Pro gibi görünüyor. M3 çipli MacBook Pro hakkında Ekim ayında piyasaya sürüleceğine dair çokça söylenti var.

Ancak Salı günkü haberlere kadar, fikir birliği 2024 yılına kadar gönderilmeyeceği yönündeydi. Diğer raporlar 24 inçlik bir iMac’in geleceğini söylerken, eski 13 inç MacBook Pro’nun yenileneceğini iddia edenler de var. Apple, 30 Ekim 2023 tarihinde düzenleyeceği “Scary Fast” etkinliğinde yeni Mac ya da Mac’leri tanıtacak. Böylece ne olacağından hepimiz emin olacağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz