Ana Sayfa Apple Söylentiler üzdü: Apple Watch Ultra 3 sızıntıları

Söylentiler üzdü: Apple Watch Ultra 3 sızıntıları

0
apple watch ultra

Apple, Apple Watch Ultra 3 için çalışmalara başlamadı ve bu nedenle 2024’te bir tane çıkarması pek olası değil. Apple, 2023’te ikinci versiyonu tanıttığında Apple Watch Ultra’da gözle görülür bir değişiklik yapmamıştı ama muhtemelen buna gerek de yoktu. Apple Watch Ultra 2 önceki modele göre daha hızlı, ayrıca daha parlak bir ekrana sahip ve watchOS 10.1watchOS 10 ile birlikte Double Tap özelliğine sahip.

Apple Watch Ultra 3 gelmeyecek!

Apple, Apple Watch Ultra 3’ü geliştirme çabasında değil. Şu an itibariyle Apple, Apple Watch Ultra 3’ün geliştirilmesine henüz resmi olarak başlamadı. Ürün geliştirme takvimi göz önüne alındığında bu alışılmadık bir durum.

Apple, Aralık ayına kadar Ultra 3 projesini resmen başlatmazsa, 2024 yılında yeni bir cihazı görmeyeceğimiz neredeyse kesinleşti. Söylentiler Apple’ın Apple Watch Ultra 3 projesini resmi olarak başlatmadığını belirtiyor. Zira Apple’ın yenilikçi sağlık yönetimi özellikleri geliştirmek, yeni özelliklerin üretilebilirliğini sağlamak ve Micro LED üretimiyle ilgili sorunları ele almak için daha fazla zamana ihtiyacı var

Sızıntıya göre, güncellenmiş bir 2024 Apple Watch Ultra’nın olmaması satışlara zarar verecek. Bir güncelleme yapılmadığı takdirde, Apple Watch Ultra sevkiyatlarının 2024 yılında bir önceki yıla göre yüzde 20-30 oranında azalmasının bekleniyor. 2024 yılında toplam Apple Watch sevkiyatları ise bir önceki yıla göre yüzde 10 oranında azalarak yaklaşık 35 milyon adede gerileyecek.

Söylenti doğru çıkarsa Apple Watch Ultra 2025 yılında piyasaya sürülecek. Bu söylenti özellikle bir sonraki güncellemenin microLED ekrana sahip olacağını belirtiyor. Bir microLED ekran ile Watch’un ekranı mevcut OLED’den 30 kata kadar daha parlak olabilir. Aynı zamanda, güç açısından daha verimli olacak ve böylece Apple Watch Ultra’nın pil ömrüne yardımcı olabilecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz