Ana Sayfa Apple Yeni sızıntılar: MacBook Pro yepyeni bir dizayna sahip olabilir!

Yeni sızıntılar: MacBook Pro yepyeni bir dizayna sahip olabilir!

0

Apple Scary Fast’i duyurduğundan beri gözler ona çevrilmişti. Şimdi ise Macbook Pro dedikoduları heyecanlandırdı. Bir analistin tahminine göre Apple, 2025 yılında MacBook Pro’nun tasarımını tamamen değiştirebilir ve ürün grubuna daha uygun fiyatlı bir MacBook da ekleyebilir.

MacBook Pro yepyeni bir dizayna sahip olabilir

MacBook Pro sevkiyatlarındaki düşüş ve Apple’ın M3 serisi Mac modellerini beklenenden daha erken piyasaya sürmeyi tercih etmesi diğer olasılıkları düşündürdü. Apple’ın M3 planı MacBook sevkiyatlarını artıramazsa, 2025’te tamamen yeni tasarım bir Mac şansının daha fazla olacağı düşünülüyor.

Daha güçlü özelliklere sahip MacBook Pro’nun yeniden tasarlanması 2025 yılı için tamamen ihtimal dışı değil. Mevcut 14 inç ve 16 inç Pro kasa tasarımları Ekim 2021’de ortaya çıktı. Bu nedenle 2025’in başında üç yaşından büyük olacak. Yeniden tasarımın yanı sıra Apple’ın sevkiyatları artırmak için “başka bir model sunmayı da düşünebileceği (ancak henüz karar vermediği)” öne sürülüyor. Bu ise daha uygun fiyatlı bir MacBook modeli olabilir.

Tasarım değişikliği ve olası bir değer odaklı model ile, Apple’ın yılda 8 milyon ila 10 milyon adet sevkiyat hedeflemesi gerektiği düşünülüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz