Ana Sayfa Apple Apple etkinliği sızdırıldı: iMac ve Macbook

Apple etkinliği sızdırıldı: iMac ve Macbook

0
apple

Scary Fast etkinliği Pazartesi günü gerçekleşecek. Apple’ın yeni Mac’lerinin “Apple için kritik bir zamanda” geldiğini söylemek mümkün. Ekim ayında Mac etkinliğini düzenlemesine günler kala, içeriden üst düzey bir yetkili Apple’ın etkinlikte açıklamayı planladığı her şeyi açıkladı. iMac ve Macbook ise etkinliğin odak noktası olacak.

iMac ve Macbook sızıntıları!

Apple, ” muhtemelen daha güçlü yeni M3 Pro ve M3 Max işlemcileri içerecek olan” M3 14 inç ve 16 inç MacBook Pro gibi yeni “üst düzey MacBook Pro’lar” hazırlıyor. M3 Pro işlemci, altısı yüksek performanslı ve altısı yüksek verimli olmak üzere 12 çekirdeğe sahip olacak. GPU’nun 18 çekirdeği olacak, yani M2 Pro’dan her birinden iki tane daha fazla.

Ancak söylentiler, 14 CPU çekirdeği ve 30 grafik çekirdeği olan bir M3 Pro çipi de olduğunu söylüyor. M3 Max’in 16 ana çekirdek ve 40 grafik çekirdeğine sahip olacağı bildiriliyor. Ayrıca 24 ve 48GB seçeneklerini içeren yeni RAM konfigürasyonları da var.

Diğer önemli haber ise “cesur yeni bir tasarıma” sahip olmayan ve “mevcut versiyonlarla neredeyse aynı” görünecek olan M3 iMac. Yeni 24 inç iMac’in standı ve iç tasarımı biraz değişecek ve yeni renkler de olası. Bu modelde 8 CPU çekirdeği ve 10 grafik çekirdeğine sahip M3 iMac yer alacak.

Apple ayrıca trackpad, mouse ve klavyesinin yeni USB-C versiyonlarını da “büyük olasılıkla” tanıtacak. Tüm bunlar daha önce 13 inç MacBook Pro, 13 ve 15 inç MacBook Air, yeni iPad’ler ve yeni AirPods’un 2024 yılına saklandığı iddialarını doğruluyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz