Ana Sayfa Apple Magic Mouse Apple etkinliğinde duyurulacak!

Magic Mouse Apple etkinliğinde duyurulacak!

0
magic mouse

Apple, 30 Ekim Pazartesi günü düzenleyeceği “Scary Fast” etkinliğinde Mac için Magic Keyboard, Magic Mouse ve Magic Trackpad’in yeni versiyonlarını duyuracak. Güncellenen aksesuarların şarj için Lightning portları yerine USB-C portlarıyla donatılması bekleniyor.

Magic Mouse heyecanlandırdı!

Aksesuarlar muhtemelen etkinlikte duyurulması beklenen M3 çipli güncellenmiş 24 inç iMac ile birlikte tanıtılacak. Aksesuarların USB-C’ye geçişin ötesinde herhangi bir tasarım değişikliğine sahip olup olmayacağı belli değil. Yıllar içinde örgülü kablolara geçiş ve yalnızca 24 inç iMac ile kullanılabilen yeni renk seçenekleri de dahil olmak üzere bazı küçük revizyonlar yapılmıştı.

Ancak Ekim 2015’te son büyük güncellemelerini aldıklarından beri neredeyse aynı görünüyorlar. Apple ayrıca 2021 yılında Touch ID düğmeli bir Magic Keyboard piyasaya sürdü. Magic Mouse’un şarjı yaklaşık bir ay veya daha uzun süre dayanırken, farenin alt kısmındaki Lightning bağlantı noktasının konumu, farenin şarj olurken kullanılmasını engellediği için Apple topluluğunda uzun yıllardır bir alay konusu.

Yeni versiyonda USB-C portunun daha uygun bir konuma yerleştirilip yerleştirilmeyeceği belli değil. Dört iPhone 15 modelinin tümü Lightning yerine USB-C bağlantı noktalarıyla donatılmış durumda.

Apple TV için en yeni Siri Remote da bir USB-C bağlantı noktasına sahip ve Apple, Lightning bağlantı noktalarına sahip MagSafe Pil Paketi ve MagSafe Duo Şarj Cihazını üretimden kaldırdı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz