Ana Sayfa Apple watchOS 10.1 anormal pil tüketimine sebep oluyor!

watchOS 10.1 anormal pil tüketimine sebep oluyor!

0
apple watch

Görünüşe göre watchOS 10.1 yayınlandığından beri, bazı Apple Watch kullanıcıları anormal pil tüketimi sorunlarından şikayetçi. Bu sorun oldukça yaygın görünüyor, ancak tüm Apple Watch kullanıcılarını etkilemiyor. Bununla birlikte, etkilenenler çeşitli Apple Watch modelleri kullanıyor.

watchOS 10.1 de sorun çıkarttı!

Bunlar arasında Apple Watch Series 4 gibi eski cihazların yanısıra Apple’ın en yeni Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 modelleri de yer alıyor. Twitter’daki bir kullanıcı, Apple Watch Series 9’unun pilinin yalnızca üç saat içinde yüzde 100’den bitme noktasına geldiğini söylüyor. Başka bir kullanıcı ise Apple Watch Series 7’sinin pilinin yalnızca 30 dakika içinde yüzde 25 oranında azaldığını bildiriyor.

Aynı zamanda, bu kişilerin birçoğu aşırı ısınma sorunları nedeniyle Apple Watch’larını şarj etmekte sorun yaşadıklarını söylüyor. Kullanıcılar Ayarlar uygulamasında şu mesajı görüyorlar: “Apple Watch sıcaklığı nedeniyle şarj işlemi bekletildi.” Bu durum, bazı kişiler için Apple Watch’un pilinin şarj cihazındayken gerçekten tükenmesine yol açıyor.

Twitter’da yapılan hızlı bir arama, Apple Watch‘un pilinin bitmesiyle ilgili sorunların boyutunu ortaya koyuyor. Pazartesi günü watchOS 10.1 yayınlandığından beri sürekli bir şikayet akışı var. Bazı kullanıcılar sorunun watchOS 10.1 beta sürümünde de mevcut olduğunu ve Apple’ın bu sorunu çözmediğini söylüyor.

Apple bu sorunlar hakkında yorum yapmadı. Apple’ın watchOS 10.1 sürüm notlarında pil ömrü ya da pil ayarlarıyla ilgili herhangi bir değişiklikten bahsedilmiyor. Apple Perşembe günü watchOS 10.2’nin ilk geliştirici beta sürümünü yayınladı. Ancak bu güncellemenin pil ömrü sorunlarını çözüp çözmeyeceğini henüz bilmiyoruz.

watchOS 10.1’e güncellediğinizden beri Apple Watch’unuzun pil ömrünün kötüleştiğini fark ettiniz mi? Herhangi bir aşırı ısınma sorunuyla karşılaştınız mı? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz