Ana Sayfa Güncellemeler Nihayet: Shazam, önemli bir özelliğe kavuştu!

Nihayet: Shazam, önemli bir özelliğe kavuştu!

0

Apple, daha çok dinletilen müziği bulma amacıyla kullanılan kendi uygulaması Shazam’a önemli bir yenilik getiriyor. Öyle ki şirket, her yıl milyonlarca kullanıcıya ulaşan Shazam ‘a şimdi ise Konserler bölümü ekliyor. Peki bu özellik ne işe yarayacak? işte yenilik ile ilgili ayrıntılar…

Shazam uygulamasına Konserler özelliği geliyor!

Apple, iOS platformu için Shazam’ın 17.0 sürümü ile birlikte Konserler özelliğini kullanıma sundu. Bu bölümde yakın zamanda gerçekleşecek konserler ve bilet satın alabilmek için ilgili bağlantılar bulunuyor.

Shazam uygulamasına Konserler özelliği geliyor!

Aktarılan bilgilere göre kullanıcılar, bu bölümden kendi konumlarına göre en yakın konserleri de görüntüleyebilir. Bununla beraber konseri favorilere alma ve hatta takvime ekleme seçenekleri de mevcut.

İlginizi Çekebilir – Apple Watch’ın yeni güncellemesi ile gelen özellikler!

Söz konusu bu Konserler özelliği dijital müzik uygulaması Spotify’da da bulunuyor. Kullanıcılar, uygulama içerisinde Keşfet bölümünden yakın zamanda gerçekleşecek konserleri liste şeklinde görüntüleyebiliyor.

Bunun yanı sıra Apple, son dönemlerde güncelleme çalışmalarına bir hayli yoğunluk verdi. Geçtiğimiz günlerde iOS 17.1 sürümü herkese sunuldu. Bu güncelleme iPhone’lara pek çok özellik getirdi. Geçtiğimiz saatlerde ise iOS 17.2’nin geliştirici sürümü yayınlandı. Burada da bir takım yenilikler göze çarptı.

İlginizi Çekebilir – iOS 17.1 üç yıldır var olan sorunu sonunda çözdü!

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Shazam ‘a gelen Konserler özelliğini nasıl buldunuz? Sizce kullanışlı bir özellik mi? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz