Ana Sayfa Apple M3 çipli MacBook Pro beklenen özelliğe sahip olmayacak!

M3 çipli MacBook Pro beklenen özelliğe sahip olmayacak!

0
m3 yonga

Çok yakında bir Apple Etkinliği var ve bununla ilgili bir son dakika sızıntısı elimizde. Yenilemenin bir öncekine bu kadar yakın olması nedeniyle, bu yeni modelleri farklı kılacak şeylerin neler olacağı konusunda pek çok spekülasyon var. İşte M3 çipli MacBook Pro hakkında bildiklerimiz.

M3 çipli MacBook Pro eskisiyle aynı pil kapasitesine sahip!

Yeni MacBook Pro’nun yanı sıra yeni iPad mini ve Magic Keyboard’un pilleri için hazırlanan düzenleyici dosyalar tespit edildi. Görünüşe göre bu yenilemeler için listelenen pil kapasiteleri mevcut modellerle tamamen aynı görünüyor. Bu durumda ise MacBook Pro kapasitesinin aynı kalacağını varsaymak oldukça mantıklı.

Rapor, Apple’ın mevcut Apple ürünleri için Çin düzenleyici veri tabanına yeniden gönderim bulunduğunu söylüyor. Dolayısıyla bunların çok fazla değişiklik yapılmayan yenilenmiş modeller için olması muhtemel.

Söz konusu modeller arasında Apple’ın en iyi MacBook’ları olan ve önümüzdeki Apple Etkinliğinde yenilenecek olan 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modelleri de yer alıyor. Dosyalarda ayrıca Mart 2024’te yenilenmesi planlanan iPad mini ve Magic Keyboard da yer alıyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz