Ana Sayfa Haberler Apple açıkladı: Büyük etkinlik iPhone ile çekildi!

Apple açıkladı: Büyük etkinlik iPhone ile çekildi!

0

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz gece önemli bir etkinlik düzenledi. Scary Fast adlı bu etkinlikte Apple M3 işlemci serisi, yeni 14 inç / 16 inç MacBook Pro modelleri ve iMac tanıtıldı. Oldukça hızlı geçen lansmanda direktmen bir video oynatıldı. Oldukça beğenilen bu tanıtım videosunun iPhone ile çekildiği açıklandı.

Apple Scary Fast etkinliği iPhone 15 Pro Max ile çekildi!

Apple, etkinlik için hazırlanan videonun kamera arkasını paylaştı. Video için basın bülteni de yayınlayan şirket, izleyen kişileri kendine hayran bırakmayı başardı. Bunun nedeni videonun iPhone 15 Pro Max ile çekilmiş olması. İşte o video;

Apple bu konuyla ilgili yayınladığı basın bülteninde şöyle anlatıyor:

30 Ekim Pazartesi günü, Apple’ın M3 çip ailesiyle yeni MacBook Pro’nun ve M3’lü 24 inç iMac’in tanıtıldığı Scary Fast özel etkinliğinde, perde arkasında gösterinin görünmeyen bir yıldızı çalışıyordu.

Etkinlikteki tüm sunucular, mekanlar ve drone görüntüleri, yaratıcı profesyonellerin ve film yapımcılarının tercih ettiği akıllı telefon olan iPhone 15 Pro Max kullanılarak çekildi. Ödüllü  Jim: The James Foley Story  ve  Living with Lincoln filmleriyle tanınan belgesel film yönetmeni Brian Oakes liderliğindeki Scary Fast, iPhone 15 Pro Max’i aksiyonun tam ortasına yerleştirdi.

Birden fazla iPhone 15 Pro Max cihazıyla çekim yapan ekip, iPhone 15 Pro, Blackmagic Camera uygulaması ve Tentacle Sync arasındaki entegrasyonu kullanarak   Apple ekosisteminin gerçek gücünü sergiledi. Bluetooth aracılığıyla bağlanan Tentacle Sync, zaman kodunu çalıştırır ve setteki tüm cihazların (Mac’ler ve önizleme ekranları dahil) prodüksiyon boyunca senkronize edilmesini sağlar. Üretim sırasında kafesler ve donanımlar da dahil olmak üzere Beastgrip aksesuarları da kullanıldı

Apple Scary Fast etkinliği iPhone 15 Pro Max ile çekildi!

İlginizi Çekebilir: 13 inç MacBook Pro artık bitirildi!

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz