Ana Sayfa Haberler Apple, bir müşterisine yanlışlıkla 4 milyon 600 bin TL’lik iPhone’lar gönderdi!

Apple, bir müşterisine yanlışlıkla 4 milyon 600 bin TL’lik iPhone’lar gönderdi!

0

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz aylarda yeni iPhone 15 serisini tanıttı. Akıllı telefonlar özellikleri ile dikkat çekmeyi başardı. Akabinde siparişler de verilmeye başlandı. Son yaşanan bir gelişmeye göre Apple, bir müşterisine yanlışlıkla 60 tane iPhone 15 Pro Max 1 TB gönderdi. İşte ayrıntılar…

Apple, bir müşterisine yaklaşık 96 bin dolara denk gelen 60 tane iPhone 15 Pro Max gönderdi!

TikTok’ta @legends_gio kullanıcı adına sahip bir ünlü içerik üretici, paylaştığı videoda ilginç bir durumu paylaştı. Öyle ki Apple, kendisine kutularca iPhone 15 Pro Max gönderdi. Peki bu nasıl oldu?

@legends_gio

Someone reallyyy screwed up 😭 #fyp

♬ original sound – Legends_gio

Bizzat kendisi tarafından videoda paylaşılan bilgilere göre kullanıcı, kendisine 1 TB, ekibi içinse üç tane 256 GB depolama alanına sahip dört tane iPhone 15 Pro Max sipariş etti.

İlginizi Çekebilir – Apple akıllı saat pazarında çığır açacak: Watch Series 10 ile bomba özellikler geliyor!

Apple ise kendisine dört tane yerine toplamda 60 tane iPhone 15 Pro Max gönderdi. Üstelik telefonların hepsi 1 TB depolama alanına sahipti. Cihazların her biri 1.599 dolar. Toplamda ise yaklaşık 96 bin dolara denk geliyor. Yani mevzubahis kullanıcı, 3 bin 600 dolar ödeyerek 96 bin dolarlık iPhone’lara sahip oldu.

Apple, bir müşterisine yaklaşık 96 bin dolara denk gelen 60 tane iPhone 15 Pro Max 1 TB gönderdi!

Apple‘ın bu durumda ne yapacağı bilinmiyor. Şirketin kullanıcıdan iPhone 15 Pro Max‘leri iade etmesi için istekte bulunacağı tahmin ediliyor. Kullanıcı eğer iade ederse teknoloji devi ona bir ödül bile verebilir.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz