Ana Sayfa Watch Apple akıllı saat pazarında çığır açacak: Watch Series 10 ile bomba özellikler...

Apple akıllı saat pazarında çığır açacak: Watch Series 10 ile bomba özellikler geliyor!

0

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz eylül ayında yeni Watch Series 9‘u tanıttı. Akıllı saatler özellikleri ile dikkat çekmeyi başardı. Şimdi ise gözler önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen Apple Watch Series 10 ‘a çevrildi. Bugün, yeni seri ile ilgili önemli bir bilgi ortaya çıktı.

Apple Watch Series 10 önemli sağlık özelliklerine sahip olacak!

Önümüzdeki yılın eylül ayında sahne alması beklenen Watch Series 10 ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Bloomberg’den Mark Gurman tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni akıllı saat modelleri, kullanıcının kan basıncının ne zaman yükseldiğini görme özelliğine sahip olabilir.

Apple Watch Series 10 önemli sağlık özelliklerine sahip olacak!

Apple, tansiyon ölçümlerini doğrudan gösteremeyecek olsa da kullanıcıların tansiyon durumlarını ve nedenlerini kaydetmesine olanak tanıyan bir tansiyon günlüğü sunmayı planlıyor. Gurman‘a göre bu özellik, gerektiği taktirde kullanıcıları doktorlarıyla iletişime geçmeye teşvik edecek.

İlginizi Çekebilir – Apple açıkladı: Büyük etkinlik iPhone ile çekildi!

Aktarılan bilgilere göre teknoloji devi, son birkaç yıldır kan basıncını izleme özelliği üzerinde çalışıyor ve bunun için birçok patent başvurusunda bulundu. Şirketin bu özelliği de sunmak istediği ancak bazı engeller ile karşılaştığı bildiriliyor.

Apple Watch Series 10 önemli sağlık özelliklerine sahip olacak!

Gurman tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple, uzun bir süredir kan şekeri izleme özelliği üzerinde de çalışıyor. Ancak rapora göre bu özelliğin geliştirilmesi bir hayli uzun sürecek. Bu, Apple Watch Series 10 ile kullanıma sunulmayabileceği anlamına geliyor..

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple Watch Series 10‘dan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz