Ana Sayfa Yazılım Apple’ın yeni iOS güncellemesini test etti ortaya çıkarıldı!

Apple’ın yeni iOS güncellemesini test etti ortaya çıkarıldı!

0

ABD’li teknoloji devi Apple, geçtiğimiz haftalarda iPhone ‘ların işletim sistemi olan iOS için 17.1 sürümünü yayınladı. Bu sürüm birçok önemli yenilik getirdi. Şirket, şimdi ise iOS 17.1.1 üzerinde çalışıyor.

iPhone için iOS 17.1.1 yakında çıkacak!

Apple, iOS 17.1.1 ile ilgili şimdiye kadar herhangi bir bilgi paylaşmadı. Fakat yurt dışındaki bazı teknoloji haber siteleri, bu sürümün şu anda test edildiğine dair çeşitli kanıtlar elde etti.

iPhone için iOS 17.1.1 yakında çıkacak!
ün

Aktarılan bilgilere Apple ekibi, iOS 17.1.1 yüklü iPhone ile Apple ile ilgili haber yayınlayan bazı web sitelerine ziyarette bulundu. Bu, sitenin trafik kaynakları incelendiğinde tespit edildi.

İlginizi Çekebilir – iOS 17.1 üç yıldır var olan sorunu sonunda çözdü!

Bir Google Analytics uzmanı, bu ziyaretin kendisiyle paylaşılan veriler doğrultusunda 390 x 844 piksel çözünürlüğe sahip bir cihaz ile yapıldığını ortaya çıkardı. Bu çözünürlüğe göre söz konusu model iPhone 12/13/14 veya 13 Pro olabilir.

Bir diğer önemli detay ise web siteyi ziyaret eden kişinin ABD’nin Kaliforniya eyaletinde Sunnyvale ilçesinde bulunan Apple Campus 3‘te bulunmasıydı. Bu bilgi de konum verileri ile öğrenildi.

Sonuç olarak tüm bu tespitlere bakıldığında iOS 17.1.1 sürümünün şu anda test edildiğini söyleyebilmek mümkün. Yeni özelliklerden çok hata çözümlerine odaklanması beklenen bu sürüm yakın zamanda sunulabilir. Yani şimdilik beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde yeni sızıntılar ortaya çıkabilir.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni güncellemeden beklentileriniz neler? Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz