Ana Sayfa Apple Apple Car geliyor! 2030 öncesinde gelmesi planlanıyor!

Apple Car geliyor! 2030 öncesinde gelmesi planlanıyor!

0
apple car

Bir rapora göre Apple Car hala gerçeğe dönüşmekten uzak. Ancak aracın 2030’a nispeten yakın bir tarihte ortaya çıkması bekleniyor. Apple’ın otomotiv alanındaki çabaları yıllar boyunca pek çok spekülasyona yol açtı ve aracın yıllar içinde piyasaya sürüleceğine dair söylenti ve spekülasyonlara neden oldu.

Apple Car söylentileri heyecanlandırdı!

Pazar günü yayınlanan bir raporda, aracın tanıtılmasına daha yıllar olduğu, ancak içinde bulunduğumuz on yıl içinde ortaya çıkabileceği düşünülüyor. Diğer bir rapor ise “Otomobil hala çok uzakta” diyor. Daha spesifik olarak, Apple’ın proje için “on yılın sonlarına kadar herhangi bir şey göndermesinin” beklenmediği söyleniyor.

Başka bir yorum ise hemen ardından geldi. O zamanki analiste göre, projeyle ilgili “tüm görünürlüğünü kaybetmişti” ve “Apple Car’ın önümüzdeki yıllarda seri üretime geçebileceğine dair” şüpheleri vardı. Mart ayında ise bir rapor, Apple Car ekibinin feshedildiğini ve 2025 yılında piyasaya sürülmesinin tehlikede olduğunu öne sürmüştü.

Pazar günkü yorum ise, Apple’ın 4. Çeyrek 2023 mali sonuçlarının ardından yapılan bir tartışmanın parçasıydı. “İşletmeyi gerçekten yeniden canlandırmak” için Apple’ın pazar için “bir sonraki büyük şeylerinden” birini yaratması gerekiyor. Apple Car ve Apple Vision Pro ise, finansal olarak büyük başarı elde etmek için en olası adaylar gibi görünüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz