Ana Sayfa watchOS Nihayet: Apple, Watch’lardaki pil sorunu için güncelleme yayınlayacak!

Nihayet: Apple, Watch’lardaki pil sorunu için güncelleme yayınlayacak!

0

Apple, Watch ‘ların işletim sistemi watchOS için yeni güncellemeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Her yeni sürümde önemli yenilikler sunan şirket, watchOS 10.1’i yayınladıktan sonra “pil hızlı bitiyor” şeklinde şikayetlere maruz kalmıştı. Neyse ki Apple, yakın zamanda bir düzeltme yayınlayacak.

Apple Watch ‘lardaki “pil hızlı bitiyor” sorunu çözülüyor!

Geçtiğimiz günlerde watchOS 10.1 kullanıma sunulduktan sonra başlayan şikayetlerin ardı arkası kesilmedi. Kimisi cihaz pilinin 1 gün bile dayanmadığını, kimisi de saat şarj edilirken pil seviyesinin düştüğüne dair önemli söylemlerde bulunuyordu. Yani ortada önemli bir sorun vardı.

Apple Watch 'lardaki "pil hızlı bitiyor" sorunu çözülüyor!

Apple, bugün Yetkili Servis Sağlayıcılarına özel yaptığı bir duyuruda şirketin watchOS 10.1 güncelledikten sonra pil tüketiminin artması sorununu çözmek için bir düzeltme üzerinde çalıştıklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir: ABD’den araba hırsızlığına karşı Apple AirTag önlemi!

Apple, bu duyuruda detaylı bir bilgi vermedi. Güncellemenin yakın zamanda yayınlanacağını aktaran teknoloji devi, sorunun altında yatan nedeni ve bundan kaç kullanıcının etkilendiğinden bahsetmedi.

Akabinde sorunun hangi Apple Watch modellerinde göründüğüne dair net bir bilgi de paylaşılmadı. Fakat şikayetlere göre Watch Series 5’ten geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen Watch Ultra 2’ye kadar pek çok modelde bu sorunla karşılaşıldı.

Apple‘ın geçtiğimiz gün iOS 17.1.1 sürümünü yayınlamak için hazırlandığı ortaya çıkmıştı. Bu sırada Apple Watch için düzeltme içeren watchOS 10.1.1 güncellemesinin çıkması da kuvvetle muhtemel. Yani önümüzdeki günlerde sorunun çözülmesi bekleniyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz