Ana Sayfa Apple Seneye iPad serisi yenilenecek!

Seneye iPad serisi yenilenecek!

0
ipad

Söylentilere göre Apple, 2024 yılı boyunca tüm iPad serisini güncellemeyi planlıyor. Bu da iPad Pro, iPad Air, iPad mini ve giriş seviyesi iPad’in yeni modellerinin önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesinin beklenebileceği anlamına geliyor. iPad serisi yenilenirken AirPods duyumları da gündeme geldi.

iPad serisi yenilenecek!

Apple daha fazla yeni ürün çıkarmayı deneyebilirdi, ancak yenilenmiş iPad’ler ve AirPods henüz hazır değil. Dolayısıyla şirket tüm iPad serisini 2024 yılında güncellemeyi planlıyor. Yeni alt seviye AirPods’lar da önümüzdeki yıl gelecek ve 2025’te yenilenmiş bir Pro modeli takip edecek.

2023 yılının, Apple’ın 2010 yılında cihazı ilk kez tanıtmasından bu yana yeni iPad’lerin piyasaya sürülmediği ilk yıl olması bekleniyor. Bu nedenle önümüzdeki yıl tüm modellerde güncelleme yapılması muhtemel görünüyor. Bir rapor, daha önce alt ve orta sınıf iPad’lerin Mart 2024 gibi erken bir tarihte güncellenebileceğini bildirirken, M3 çipli ve OLED ekranlı yeni 11 inç ve 13 inç iPad Pro modellerinin 2024’ün ilk yarısında piyasaya sürülmesini bekliyor.

Bir sonraki iPad Air ve iPad mini’nin ise sırasıyla M2 ve A16 Bionic çiplerle donatılması muhtemel. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz