Ana Sayfa Apple Apple iOS 17.1.1 ile birçok sorunu çözecek!

Apple iOS 17.1.1 ile birçok sorunu çözecek!

0
17.1.1

Apple’ın iPhone için, Kasım ayının sonlarında yayınlandığında henüz açıklanmamış iPhone hata düzeltmeleri getirecek bir iOS 17.1.1 güncellemesini test ettiği iddia ediliyor. Bazı sitelerin analiz kayıtlarında iOS 17.1.1’i görmesi, Apple’ın bu güncellemeyi dahili olarak test ettiğini gösteriyor. Küçük sürüm numarası atlaması göz önüne alındığında, iOS 17.1.1 kesinlikle kullanıcıya yönelik yeni özellikler içermeyen bir hata düzeltme sürümü gibi görünüyor.

iOS 17.1.1 neyi düzeltecek?

Sürüm, Wi-Fi bağlantı sorunlarını çözebilir. Aralık ayında gelecek olan iOS 17.2, Wi-Fi sorunu için aynı düzeltmeye sahip. iOS 17.1.1’deki bir başka potansiyel düzeltme, bazı iPhone’ların gece boyunca geçici olarak kapanması veya yeniden başlatılması sorununu “hala bu sorunu yaşayan kullanıcılar için” çözebilir.

Bazı iPhone 15 sahiplerini rahatsız eden bir başka can sıkıcı sorun da BMW’nin kablosuz şarj sisteminde aksaklıklara neden oluyor ve bu yılın ilerleyen dönemlerinde bir güncellemeyle düzeltilecek. Ayrıca, iOS 17.1.1 büyük olasılıkla bazı Apple Watch sahiplerinin watchOS 10.1’i yükledikten sonra şikayet ettikleri aşırı pil tüketimi için bir düzeltme getirecek.

Apple’ın önümüzdeki birkaç hafta içinde yazılım güncellemesini halka sunmasının ardından iOS 17.1.1’in tam olarak hangi düzeltmeleri içerdiğini yakında öğreneceğiz. Apple’ın yeni Journal uygulaması, Apple Music değişiklikleri, iMessage İletişim Anahtarı Doğrulaması, yeni widget’lar, Eylem düğmesine basarak çeviri başlatma yeteneği ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok yeni özellik getirecek olan iOS 17.2 güncellemesini de test ediyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz