Ana Sayfa Apple OLED ekran Macbook Air: 2027 senesinde gelebilir!

OLED ekran Macbook Air: 2027 senesinde gelebilir!

0
oled

Apple’ın 2024 yılında ekran teknolojisini kullanarak iPad Pro güncellemeleri gibi birçok ürününün OLED versiyonları üzerinde çalıştığına inanılıyor. Apple’ın bu teknolojiyi birçok farklı üründe kullanması beklenirken, OLED’e dönüşümün ne zaman gerçekleşeceği belirsizliğini koruyor. Sızıtılara göre ise 2027’de OLED ekran Macbook Air görebiliriz.

OLED ekran MacBook Air ve iMac söylentileri!

Şüpheli bir takvim, Apple’ın 2027 yılında, ekranların OLED teknolojisine kapsamlı bir şekilde yükseltilmesinin bir parçası olarak OLED MacBook Air’i tanıtacağını iddia ediyor. X (Eski adıyla Twitter) üzerinden @Tech_Reve tarafından bilinmeyen bir kaynaktan sızdırılan bir programa göre Apple, MacBook Pro, MacBook Air ve iMac’e OLED eklemeyi planlıyor.

Programa göre iPad Pro, 2024’ün sonlarından veya 2025’in başlarından itibaren hem 11 inç hem de 12,9 inç versiyonlarında OLED’e kavuşacak. Katlanabilir bir OLED de iPad Pro altında 20.3 inçlik bir model için listeleniyor ve görünüşe göre 2026’nın sonlarında veya 2027’nin başlarında piyasaya sürülecek. Son zamanlarda çıkan diğer söylentiler ise 2024 sonu ya da 2025 başında çıkacağına işaret ediyor.

MacBook Pro için OLED’in 2026’da ekleneceği belirtiliyor. MacBook Air için, her iki boyut versiyonunun da 2027’den itibaren OLED alacağı ve yılda 9 ila 10 milyon ünitenin değişmesi beklendiği tahmin ediliyor. Programda ekran boyutları için garip listeler olsa da iMac 2028 yılına kadar OLED’e kavuşabilir. Apple’ın üretimini durdurduğu 21,5 inç ve 27 inç boyutları, söylenen 32 inç modeli ve 2029’da 42 inç modeli listeliyor.

İlginçtir ki, listede Apple’ın şu anda sattığı tek model olan 24 inç iMac’ten hiç bahsedilmiyor. Tech_Reve’in şüpheli sicili ve iMac tuhaflığının yanı sıra Apple’ın tedarik zincirindeki sürekli değişen üretim programları göz önüne alındığında, zaman çizelgesine dikkatle bakılması gerekiyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yakın zamanda Apple ürünlerinde OLED ekran görebilecek miyiz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz