Ana Sayfa Güncellemeler Apple, performansı artıran özelliği bir MacBook modeli için daha sundu!

Apple, performansı artıran özelliği bir MacBook modeli için daha sundu!

0

Apple, geçtiğimiz günlerde Scary Fast etkinliği gerçekleştirdi ve burada bir dizi yenilenmiş ürünleri tanıttı. Bu ürünler arasında yer alan 14 inç MacBook Pro, kısa süre önce Yüksek Güç Modu özelliğine kavuştu.

M3 Max işlemcili 14 inç MacBook Pro için Yüksek Güç Modu özelliği kullanıma sunuldu

Bilmeyenler için macOS Ventura ve daha yüksek sürümlerde yer alan Yüksek Güç Modu seçeneği, adından da anlayabileceğiniz üzere daha fazla güç harcar ve böylelikle performansı artırır. 8K çözünürlükte video düzenleme gibi işlerde aktif edilmesi tavsiye edilen bu ayar fanların da daha hızlı dönmesini sağlar.

M3 Max işlemcili 14 inç MacBook Pro için Yüksek Güç Modu özelliği kullanıma sunuldu

Apple’ın Yüksek Güç Modu özelliği daha önce yalnızca M1 Max veya M2 Max işlemcisine sahip 16 inç MacBook Pro modellerinde mevcuttu. Apple, kısa süre önce bu seçeneği M3 Max işlemcili 14 inç MacBook Pro için de kullanıma sundu.

İlginizi Çekebilir – 27 inç iMac iptal olsa da 32 inç iMac kapıda!

Yüksek Güç Modu özelliğini aktif edebilmek için Ayarlar uygulamasını açabilir ve Pil bölümüne geçiş yaptıktan sonra Pil seçeneğinin değerini “Yüksek Güç” olarak değiştirebilirsiniz. Bunu adım adım uygulayabilirsiniz;

  • 1. Adım: Ayarlar uygulamasını açın.
  • 2. Adım: Soldaki dikey menü üzerinden Pil kısmına geçiş yapın.
  • 3. Adım: Pil seçeneğinin karşısındaki değeri “Yüksek Güç” olarak değiştirin.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz