Ana Sayfa Apple TV Apple’ın çok beklenen filminden ilk fragman geldi!

Apple’ın çok beklenen filminden ilk fragman geldi!

0

Apple tarafından sunulan TV+ hizmetine yepyeni yapımlar eklenmeye devam ediliyor. Her geçen gün genişleyen içerik kütüphanesi ile milyonlarca yeni kullanıcı kazanan platformda yakın zamanda yayınlanacak Velveteen Rabbit filminden ilk fragman geldi.

Velveteen Rabbit filminden ilk fragman geldi

Tom Bidwell’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Velveteen Rabbit filmi, Margery Williams tarafından yazılan aynı ada sahip kitaba dayanıyor. Söz konusu yapım, yıl başı hediyesi olarak yeni bir oyuncak alan ve bu oyuncağı ömrü boyunca arkadaş olarak gören 7 yaşındaki William adlı bir çocuğu konu alıyor.

Film, 22 Kasım 2023 tarihinde Apple TV+ platformunda yayınlanacak. Filmin oyuncu kadrosunda William için Phoenix Laroche, Kadife Tavşan için Alex Lawther ve Bilge At rolü içinse Helena Bonham Carter bulunuyor. Bununla beraber farklı ünlü isimler de kadroda yer alıyor.

İlginizi Çekebilir – Apple bu sefer başardı! Apple TV yeni dizayn ile karşımızda!

Apple, diğer dijital akış sağlayıcılarını geride bırakmak için TV+ hizmetinin kütüphanesini sürekli olarak genişletmeye devam ediyor. Şirket, önümüzdeki günlerde farklı içerikler ile karşımıza çıkabilir. Bilmeyenler için Apple TV+ servis fiyatının aylık 9,99 dolar olduğunu belirtmek gerekiyor. Hizmet ne yazık ki Türkiye’de kullanılamıyor. Fakat bu durum ilerleyen dönemlerde değişebilir.

Velveteen Rabbit filminden ilk fragman geldi

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Filmden beklentileriniz neler? Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz